Lilla Bartosik - opinia (1) Rzetelna, sumienna, profesjonalna oraz jednocześnie bardzo uprzejma i... Lilla Bartosik Małgorzata S - opinia (1) Mieliśmy ogromne szczẹście, że Pan Mecenas Tomasz zajął się naszą sprawą o... Małgorzata S Izabela - opinia (1) Bardzo polecam Pania mecenas i jej kancelarie. Przesympatyczna osoba,... Izabela
Benedykt - opinia (1) Kancelaria która jest skuteczna Benedykt Magdalena Łaskowska - opinia (1) Pan Mecenas Andrzej Dwernicki prowadził moje sprawy m.in. rozwodową, o... Magdalena Łaskowska Bożena M. - opinia (1) Z całego serca polecam Panią Mecenas! Profesjonalizm i efektywność w każdym... Bożena M. ania - opinia (1) Polecam z całego serca najlepszy adwokat, Pani Ania zawsze odpowiada na każde... ania Asia - opinia (1) Polecam Pana Tomasza, bardzo mi pomógł zarówno w sprawie karnej jak i... Asia Mateusz - opinia (1) Pelne zaangażowanie w sprawę i dobry kontakt, polecam Panią Adwokat Mateusz Vitalii Tronza Prezes Gosur Sp. z o. o - opinia (1) Mamy przyjemność polecić, usługi prawne świadczone przez kancelarię... Vitalii Tronza Prezes Gosur Sp. Vitalii Tronza Prezes Gosur Sp. z o. o - opinia (1) Mamy przyjemność polecić, usługi prawne świadczone przez kancelarię... Vitalii Tronza Prezes Gosur Sp. Tomek - opinia (1) Mecenas Katarzyna Ostrowska jest osobą godną polecenia każdemu komu zależy na... Tomek Dorota - opinia (1) Do Pani Mecenas Plejewskiej trafiłam z polecenia koleżanki z pracy. Podobnie... Dorota Renata - opinia (1) Dobry kontakt, konkretna i najważniejsze skuteczna pomoc, polecam! Renata Rafał - opinia (1) Rzetelna fachowa pomoc prawna. Rafał Viktoria Cz. - opinia (1) Mecenas Sampolski prowadził moją sprawę dot. budowy domu. Po tym jak firma z... Viktoria Cz. Tomasz Burza - opinia (1) Profesjonalnie i sprawnie załatwiłem wszystko co potrzebowałem. Tomasz Burza Karolina W. - opinia (1) Do Pani mecenas trafiłam z polecenia . Jestem bardzo zadowolona z usług jakie... Karolina W. Piotr - opinia (1) Bardzo dobry kontakt i sympatyczna obsługa klienta. Polecam Piotr Izabela - opinia (1) Bardzo polecam troszkę się martwiłam ,że zanim zostanie mi ogłoszona upadłość... Izabela