wesele (1) Jezeli mowimy o sali weselnej to nie jest zla natomiast jesli chodzi o... kasia Trzydzieste urodziny (1) Serdecznie polecam korzystanie z oferty Karczmy Trzy Dęby. Bardzo przystępna... Karolina Wesele (1) Jesteśmy pod wrażeniem organizacji naszego wesela i wszystkim szczerze... Marta&Jaromir
Wesele (1) Dnia 23.04.2016r mieliśmy wraz z żoną wesele w "Karczmie 3 Dęby". Wszystko... Wiesław Wesele (1) Bardzo polecamy Karczmę Trzy Dęby. Jedzenie było dobre oraz w wystarczającej... Tosia i Paweł Klaudia i Wojtek 10.10.2015 Super Wesele (1) Nasze wesele odbyło się 10.10.2015 było super. Obsługa bardzo miła i... Klaudia I Wojtek Chwalimy, polecamy i pozdrawiamy! (1) Nasze przyjęcie Weselne odbywało się 14.08.2015. Współpraca z Paniami bardzo... Jagoda Udane wesele (1) My tez pragniemy podzielić się dobra opinią na temat sali weselnej Trzy... Wrześniowa Para Młoda Bardzo polecam (1) Karczma Trzy Dęby to wspaniałe miejsce na wesele i inne imprezy... Dorota Wesele M&A 07.2015 (1) Mieliśmy przyjemność świętować nasz wielki dzień z Karczmą Trzy Dęby. Impreza... Marta Wesele i poprawiny 1.08.2015 (1) Nasze wesele w Karczmie Trzy Dęby na długo zapamiętamy! Profesjonalna... Dominika OSTATKI 14.02.2015 WESELE CZĘŚĆ II (1) Po raz pierwszy byłam w tej Karczmie i ostatni. Wybrałam się z grupą... Iwona - rezerwacja na 10 osób Walentynki 2015 (1) Niestety NIE polecamy KARCZMY 3 DĘBY ! Byliśmy 4 osobową grupą, lokal... goście Przyjęcie weselne 06.12.2014 (1) Z czystym sumieniem możemy polecić Karczmę Trzy Dęby wszystkim przyszłym... Aleksandra i Adam andrzejki (1) WITAM BYŁEM ZE ZNAJOMYMI NA ZABAWIE ANDRZEJKOWEJ I SZCZERZE POWIEM JESTEM... Paweł stolik 8 osób M&M - opinia (1) Nasze wesele odbyło się 7 czerwca 2014. Jak było? IDEALNIE!!! Bardzo dużo... M&M Dziękujemy :) (1) Wesele 5 wrzesień 2014 Polecamy z całego serca Karczmę Trzy Dęby. Przepyszne... Marzena i Marcin Chrzciny (1) Szczerze polecam organizacje przyjęć rodzinnych w Karczmie Trzy Dęby. Nasi... Ania Dla jeszcze niezdecydowanych - POLECAMY :) (1) Nasze wesele w Karczmie odbyła się 28/06/2014. Oczywiście do dnia wesela,... A i K Kompletna porażka (5) Piątek wieczór - 4 osoby dorosłe plus 3 dzieci. Po wejściu widać , że knajpa... Jo