Sylwester 2012 !!! (1) Brawo i jeszcze raz brawo,świetny pomysł na lata 80,ekstra muzyka,fajny dj i... Taneczny Stolik... Super Andrzejki !!! (1) Jesteśmy bardzo zadowoleni i bardzo dziękujemy za miłą obsługę i świetną... Osowianie Świetne wesele (1) Polecam wszystkim narzeczonym! Planowanie uroczystości przebiegało w bardzo... już żona
Udane Wesele.... (1) Pragniemy podziękować raz jeszcze całej Karczmie : obsłudze,dj z tegoż lokalu... Para Młoda z ostatnich tygodni.. Trzy Dęby = porażka (2) Dzisiaj, wracając z Oliwy postanowiłem zabrać żonę gdzieś na obiad. Słyszałem... rpawlak rodzinka - opinia (1) Ostatnimi czasy usłyszeliśmy z rodziną w radio reklamę obiektu o którym piszę... rodzinka Świetne wesele (1) Co prawda skorzystaliśmy z usługi dosyć dawno temu, ale za obsługę,... Paweł pierwsza i ostatnia wizyta (1) Byliśmy głodni i obok Trzech Dębów.Pierwsze wrażenie-przed wejściem... mieszkańcy oliwy walentynki (1) Impreza miała swój urok i dobre nagrania, o które dbał DJ Andy. Trochę... M.S. Podziękowania. (1) Pragniemy na forum internetowym podziękować całej obsłudze Karczmy Trzy Dęby,... Jubilat Będę częstym gościem (1) Fajna knajpka, dobre jedzenie, niezły klimat. Trochę na uboczu (to czasami... klient impreza sylwestrowa (1) Miałam okazję wraz ze znajomymi być gościem na imprezie sylwestrowej w... Anna Super Sylwester (1) Serdecznie dziękuję za wspaniałego Sylwestra.Jedzenia jak zwykle wspaniałe i... Maria pełen profesjonalizm (1) Same plusy: przytulny klimat, dyskretna i miła obsługa, dobre jedzenie i... Maja Polecam !!! (2) Jestem w pełni zadowolona , jedzenie bez zarzutów , starannie przygotowane ,... mała nagatywna (1) Przydałyby sie kuchenne rewolucje...... Brud i smród. Smierdzi w całym lokalu... MB Restauracja Pani Walewska (2) Nowa Restauracja otwarcie prawdopodobnie od 1 sierpnia 2010 - proszę o opinie... Joanna 1985. Tydzień przed spaliła się sala weselna ale nie ma tego złego... (2) Kiedy w czwartek dowiedzieliśmy się o pożarze nowej sali 3Dębów, byliśmy... Ewelina i Krzysztof Ośmiałowscy Dramatycznie (4) Nie tylko nie polecam, ale i przestrzegam przed skorzystaniem z oferty... ggg Gorąco POLECAM!!!! (2) Witam, miałam przyjemność organizować w Karczmie Komunię mojej córki... Joanna Tomczak