nie polecam nikomu (1) Dumnie brzmiące nazwy potraw w rzeczywistości okazały się bardzo skromnymi... Marek Szanty (3) Wybraliśmy się ze znajomymi na szanty w 3 dębach. Sobota 20.03 godz. 20,... osowianin Jedzenie dobre ale zimno i brudno (1) W karczmie Trzy Deby bylem drugi raz za 1 razem wszystko bylo ok ale bylem na... Marcin
ODŚNIEŻCIE PARKING (1) TOTALNA KATASTROFA JEŚLI CHODZI O MIEJSCA PARKINGOWE.PARKING PRZY LOKALU JEST... DAREK Z FIKAKOWA Nowa sala - na przyległej działce - wkrótce otwarcie (1) Rozpoczynamy budowę nowej sali na zabawy w zamkniętym gronie na terenie... Jacek odlotowe wesele (5) 21 czerwca 2008r mieliśmy rewelacyjne wesele w Karczmie. Miła obsługa,... Asia i Robert bardzo zadowoleni (2) Karczma Trzy Dęby organizowała nasze wesele. Już rok temu, podczas wstępnych... agnieszka ślub (1) Polecam każdemu wesele w tym miejscu. Jedzenie rewelacyjne, obsługa bardzo... Daria Osowa w sierpniu (1) Wspaniała fachowa obsługa, i super jedzenie, którego nie brakowało. Mielismy... Tymoteusz Dziękujemy :) (1) Karczma trzy dęby to idealna restauracja na zorganizowanie wesela. Przemiła... M&P Miejsce godne polecenia (1) Mieliśmy przyjemność wraz z rodziną zagościć w skromne progi Karczmy Trzy... przyszli stali klienci zawiedzion (1) Przed wizytą w Karczmie, weszłam na www i poczytałam co oferują. Karczma... maja Odpowiedz (1) Słowa krytyki przyjmujemy jako konstruktywne wnioski które przyniosą poprawę... Jacek moze byc... (1) wszystko ladnie pieknie, jedzenie ok, obsluga tez ale po zwroceniu uwagi... Daria czekasz, czekasz i czekasz na jedzenie (1) niestety poza łanym wygladem i w miarę dobryn jedzeniem musimy powiedzieć że... kitty2510 Polecam (1) Byłam z rodzinką na niedzielnym obiedzie i musze przyznać ze Karczma zrobiła... Agata gorąco polecamy!! (1) Mieliśmy wesele i poprawiny w Karczmie Trzy Dęby w zeszły weekend. W dalszym... Natalka i Jarek Nowożeńcy z 28.06.2008 (1) Chcieliśmy bardzo podziękować za wspaniałe wesele i za wspaniałą obsługę.... Miia Łukasz - opinia (1) Super jedzenie i spory wybór dobrych win. Rewelacjne położenie obiektu... Łukasz gorąco polecam! (1) bardzo ładny, ciekawy wystrój, sympatyczna i starająca się obsługa, a co... agata