Tragedia (1) Ładny lokal i nic poza tym. Obsługa poniżej krytyki. Trudno ocenić jakość... Ola Super lokal!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (1) 26 stycznia mieliśmy w tym lokalu wesele!!!!! Niczego lepszego wyobrazić... Łukasz Wysocki Ewa Vogels - opinia (1) Bardzo Dziekuje za profesjonalizm 29.11.br w Karczmie Trzy Dęby,Instytut... Ewa Vogels
A. - opinia (1) polecam! A. Wojtek - opinia (1) Jadam tam często (przejazdem po pracy),obsługa stara się zaspokoić... Wojtek Nie jest źle (1) W zeszły weekend nasza klasa organizowała tam spotkanie integracyjne po 25... marka haha (1) Wszystkie niekorzystne opinie napisała jedna osoba, którą znam :))))))) haha... eddna Rozczarowanie (1) Przezyłam rozczarowanie. Miało być przyjemnie, a skończylo się niesmakiem, a... belferka REWELACJA NA 6+ (1) Ciężko mi wierzyć w tego rodzaju opinie które widnieją poniżej. Byłam w... Kasia Nowicka Witamy tu Nowożeńcy z 29.09.2007. (1) Po powrocie z podróży poślubnej chcielibyśmy złożyć ogromne podziękowania dla... Gorąco polecamy i pozdrawiamy Ka Mari - opinia (1) Byłam na dużej zorganizowanej imprezie i czym prędzej "wiałam" do domu bo... Mari Impreza- porażka (1) W tej karczmie mieliśmy imprezę integracyjną. Porcje dla 6 osób straszliwie... Iwona Porażka...!!! (1) Czy można wyjść głodnym po imprezie integracyjnej? Można :( Jedzenia mało,... niezadowolona nie polecam (1) Bywałam już w wielu lokalach na różnych imprezach i to nie tylko z okazji... Gosia Drętwo (1) Nie polecam.Jedzenie nie smakowało moim gościom.Zupa grzybowa gotowana na... maksymilian Kiszka w karczmie (1) Od chwili zamówienia czekaliśmy na 2 porcje piergów ok.40 minut,i do tego... peesto Wesele tylko w Trzech Dębach (1) Karczma Trzy Dęby, nasz Dom Weselny, to miejsce bardzo dobrze położone,... Basia i Tomek podziękowania (1) Dzień dobry Panie Grzegorzu! W imieniu swoim i Robsona :) chciałabym bardzo... Kamilla przez dwa "L" :) Polecamy:) Świetny lokal! (1) Niedawno mieliśmy wesele w Karczmie, początkowo planowalismy w ogrodzie, ale... Młodzi małżonkowie wesele w ogrodzie w Karczmie Trzy Dęby !!! (1) Witamy serdecznie, jesteśmy bardzo zadowoleni z wyboru jakiego dokonalismy... Agnieszka i Marek