Najlepszy salon kosmetyczny!!Polecam!:) (1) Klientką p.Malwiny jestem od ok. pół roku. Zaczęło się niewinnie od regulacji... Emilia POLECAM!!!! (1) Jestem kolejną zachwyconą klientką, Pani Malwina prezentuje profesjonalizm z... Monika NAJLEPSZY SALON KOSMETYCZNY W GDANSKU!!! (1) Salon p.Malwiny polecila mi moja przyjaciolka ktora pierwszy raz trafila tam... KASIA
Wspaniałe odprężenie (1) Wczoraj skorzystałam z masażu na plecy i twarz - do dziś nie mogę przestać... Asia Kasia - opinia (1) Aż nie wiem od czego zacząć pochwały :) dzięki pani Malwinie codziennie rano... Kasia Gorąco polecam (1) Do gabinetu p. Malwiny trafiłam z Grouponu. Profesjonalnie wykonywane... marzena Dżoana - opinia (1) Pani Malwina jest profesjonalistką!! z czystym sumieniem oddaje się w jej... Dżoana Gorąco polecam (1) Od paru miesięcy korzystam z usług salonu Pani Malwiny i jestem zachwycona.... Marta Polecam korzystac z Salonu Kashmir SPA, szczrze, nie zawiedziesz isie, pomoze Ci na pewno1 (1) Trafilam do Salonu z Grupona, zrobil mi syn prezent urodzinowy, trafilam na... Kamilla G. Szczerze polecam!! (1) Zabiegi na twarz w salonie Kashmir Spa to sama przyjemność, szczerze polecam... Pani Joasia Gorąco polecam!!! (1) Jeżeli szukasz salonu kosmetycznego, w którym panuje miła atmosfera, a przy... Aga BEATA-POLECAM! (1) Jestem bardzo zadowolona z zabiegów wykonanych przez panią... BEATA Zdecydowanie polecam ! (1) Pani Malwina to profesjonalistka w każdym calu, posiada ogromną wiedzę z... Agata basia - opinia (1) Treść opinii: Do salonu trafiłam poprzez groupona.P. Malwina bardzo... basia Hanita - opinia (1) Gorąco polecam,super miła obsługa i świetne zabiegi, pełen relaks;) Hanita Bardzo polecam (1) Trafiłam przypadkiemgdyż mieszkam w pobliżu. Bardzo miła pani kosmetyczka,... A Polecam! (1) Trafiłam z grupera więc na początku miałam pewne obawy, wiadomo różnie to... Asia Agnieszka - opinia (2) Wizyte w gabinecie Pani Malwiny okreslilabym jako indywidualna terapie dla... Agnieszka rewelacja! (1) Serdecznie polecam, super atmosfera, Pani Malwina jest świetna! :) asia Polecam (2) Znalazłam gabinet przypadkiem na gruponie, skorzystałam i jestem zadowolona.... Ewelina