Joanna Wierkiewicz - opinia (1) Obsługa: fachowa i miła. Zostałam szczegółowo poinformowana o przebiegu... Joanna Wierkiewicz Świetna oferta i przemiła obsługa. (1) Polecam Kashmir Spa z wielką przyjemnością. Pani Malwina - zawsze... Monika Zdecydowanie polecam (1) Wymarzony gabinet kosmetyczny, szeroki wachlarz usług, profesjonalizm i... Ania
Gorąco polecam (1) Polecam ze względu na profesjonalną obsługę, dobre kosmetyki, ale też... Ana Great service (1) I have stopped at Kashmir SPA one day as my friend recommended it to me. It... Jacob Polecam (1) Klientką Pani Malwiny jestem od 3 miesięcy. Do salonu trafiłam z polecenia... Sylwia Super!!!! (1) Zdecydowanie polecam!!!! Przemiła a zarazem profesjonalna Pani Malwina,... JAGA Idealne miejsce dla każdej kobiety (1) Idealne miejsce dla kobiety która chce się poczuć wyjątkowa i... Dominika Polecam :) (1) Bardzo ładny, nowy salon, przyjazna atmosfera i profesjonalnie wykonane... Mirka Cudownie... (1) ...czułam się po wyjściu z salonu Pani Malwiny. Bardzo kompetentna... Zosia Polecam !!!! (1) Gorąco polecam zabiegi p. Malwiny rewelacja. Od ponad roku czasu umawiam się... Marta Gorąco polecam;) (1) Gorąco polecam;) Gabinet marzeń, w którym nie dość że zrelaksujesz się,... Patrycja Troska o Klienta na najwyższym poziomie (1) Jeżeli jeszcze któraś z Pań nie znalazła odpowiedniego gabinetu to polecam... Kafe POLECAM!!! (1) Profesjonalna P. Malwina sprawiła, że umówiłam się już na kolejne zabiegi:)... Karolina G. Polecam! (1) Bardzo fajne miejsce na relaks (i do tego ta fototapeta i kominek!) oraz na... Ola Właśnie tego szukałam! (1) Profesjonalistka, która wysłucha i doradzi zarówno w wyborze zabiegów... Patrycja Wreszcie profesjonalny Gabinet! (2) Po serii zabiegów u Pani Malwiny mogę wszystkim polecić z czystym sumieniem... Kasia Cz. Kashmir Spa dla Ciała i Duszy!!! (1) Do salonu Kashmir Spa trafiłam z Grupona i od tej pory bywam w nim... Gosia POLECAM! (1) Miła atmosfera, można się doskonale zrelaksować a co najważniejsze... Klaudia Strzał w 10! (1) Długo nie mogłam znaleść miejsca gdzie fachowa wiedza z zakresu kosmetologi... Agnieszka