pełen profesjonalizm, miła atmosfera (1) Drugiego takiego salonu w Trójmieście ze świecą szukać i naprawdę chce się... Iwona Bardzo polecam!!!!! (1) Witam! do KASHMIRSPA pierwszy raz trafiłam przez GROUPON i przyznam się,że... Karolina Polecam w 100% (1) Zwiedziłam kilka salonów kosmetycznych w Trójmieście i wreszcie trafiłam do... goskazet
bardzo sympatyczna i fachowa (2) Zakupu dokonalam przez Grupon i zdaje sobie sprawę, ze dla Pani Martyny nie... Gosia Szczerze polecam... (1) Zgłosiłam się do KASHMI SPA na woskowanie bikini ( po dłuższych... Wioletta Najlepsza Pani Kosmetolog (1) Pani Malwina jest fenomenalna ! Jestem stałą klientką i przyznam, iż zabiegi... trusky Polecam:) (1) Polecam gorąco salon Kashmir Spa i Panią Malwinę. Atmosfera jest bardzo... Gosia.K SUPER! (1) Jestem pod wrażeniem, w końcu profesjonalnie wykonany pedicure. Moje topy... Monika polecam (2) Jestem miło zaskoczona.Pani kosmetolog fachowa,miła.Na pewno do niej wrócę. Dorota C. Polecam !!! (1) Bardzo profesjonalne podejście do klienta , jak i jakość wykonywanych usług .... Kamil polecam (1) Bardzo profesjonalny salon, bylam juz na 3 zabiegach.. Sympatycznie,... Ola GORĄCO POLECAM!!! (2) Mimo, iż klientką jestem od niedawna to bardzo polubiłam to miejsce. Jakość... AJ Serdecznie polecam!!! (1) Serdecznie polecam gabinet oraz Panią Kosmetolog - Panią Malwinę, która jest... Ania rewelacyjne zabiegi (1) W końcu trafiłam na przytulny gabinet w którym mozna się zrelaksować w... JD Moj ulubiony salon kosmetyczny (2) Witam Drogie Panie, Pragne Wam serdecznie polecic wspanialy salon... Agnieszka Polecam (2) Pani Malwina to bardzo profesjonalna kosmetyczka z indywidualnym podejściem... Kasia Gorąco polecam (1) Do salonu przychodzę od samego początku jego istnienia i muszę stwierdzić... Kuba Profesjonalny salon! (1) Jestem stałą klientką i z usług kosmetycznych korzystałam i będę nadal.... Marta Profesionalne podejście do klienta (1) Od dłuższego czasu rozglądałam się za salonem kosmetycznym w którym zastanę... Marta Gorąco polecam!!! (1) Jestem już w zasadzie stałą klientką salonu, korzystałam z wielu różnych... Kasia