Stanowczo odradzam (1) Kiedy moje starsze rodzenstwo chodzilo do tej szkoly ta szkola byla fajna .... osoba ktora stanowczo odradza koszmarna szkoła (1) Szkoła jest mała, z niewielką salą gimnastyczną, dzieci dojeżdżają na równie... Grzegorz SZKODA (1) Szkoda.. że już skończyłam tą szkołe.. najlepsze lata mojego zycia.... absolwent
:D (1) Jestem absolwentka Kaziuków i jestem bardzo zadowolona z poziomu nauczania,... kaya Jestem zachwycona !!! (1) Moje dzieci wyszły na ludzi, kończąc te gimnazjum. Wprawdzie ostatniemu... Uszczęśliwiona Matka Bardzo fajnie (1) Super szkoła. :)) Ktoś. pierwsza klasa gimnazjum - ukończona (1) Jestem rodzicem ucznia, które właśnie jest po pierwszym roku gimnazjum.... mocno zawiedziony rodzic : ) (1) Jako uczeń tej szkoły zachęcam do zapisywania do niej swoje dzieci. Warto : )... Uczeń. Szkola z klasa (1) Szkola na wysokim poziomie, jestesmy zadowoleni zarowno z poziomu jak i... makarowicz Gratulacje (1) Serdecznie gratuluję zajęcia I miejsca w rankingu trójmiejskich szkół... Odessa POLCAM !!! (1) Rodzice