Kebab King

Kebaby Bary

Gdańsk, Rajska 4C

porazka (1) korzystalem kilkakrotnie w lokalu i nie moge sie do nieczego przyczepic.... Artur ŻENADA (1) kiedyś bywałam tam często ale ostatnio to jakiś żal. Pani na kasie... klient NIE POLECAM!!!!! (1) Nie nie nie i jeszcze raz NIE. Nie polecam tej knajpy, kilka razy zamawiałam... Alicja Z.
Kurier naciągacz (1) Złożyłem zamówienie przez portal Pyszne.pl. Czas oczekiwania miał wynieść max... Krzysztof Najlepszy Kebab jaki jadłem, kierowca 1 klasa (1) Na dostawę czekałem 25 minut, byłem w szoku że tak szybko. Jedzenie gorące,... Marek Parodia (1) Kebab za 17 zl wielkosci piesci. 2/3 z tego to sama salata. Sos tez jakas... Tadeusz Nie polecam dostawy do domu... (1) ...już trzeci raz i ostatni czekaliśmy ponad 2 godziny na jedzenie, które jak... Natalia tragedia (1) Bywalismy wielokrotnie, ale to co nas dziś spotkało to wielka żenada. Na... asia Wielkie rozczarowanie (1) Masakra, na jedzenie czekaliśmy ponad pół godziny. To co dostałam na talerzu... Klient oszustwo na wynos (1) Zamówiłem zwykłego i mega kebaba na talerzu. Otrzymałem dwa takie same. Ale... ja Oszuści!! (1) skladajac przez telefon zamowienie pytałam o koszt dostawy - miał byc... Ola Rozczarowanie i przede wszystkim zniesmaczenie!!! (1) Do Kebab Star zdarzyło mi się chodzić, jednak dziś był ostatni raz. Nie dość,... Ryjek Lekki dramat (1) W kebabie tylko mieso i kapusta, gdzie cebula, pomidor itd.?Feta watpliwej... Tomek kompletny badziew,obsługa powinna (1) obsługa nie rozumie zamówienie,co innego zamówione ,a co innego otrzymano... rosomak1111 bardzo polecam (1) Odwiedzalem star w gdyni i nie moglem sie doczekac az bedzie w gdansku.... Piotr C Długi czas oczekiwania i rozmiar jak dla niemowlęcia (1) Czekaliśmy 1.30h otrzymaliśmy jedzenie od mało miłego kierowcy, wielkość... Marek kebab ocieka tłuszczem (1) Wczoraj jadłam kebaba w Kebab Star w Gdańsku. Mój durum kebab ociekał żółtym... Joanna ok (1) Dobre jedzenie średnie porcje ogólnie ok. Właściciele nie zepsujcie jakości. kebab Masz czas i nie jesteś zbyt głodny... (1) Czas dostawy wydłużył się z godziny do ponad dwóch. Jedzenie zimne, zupełnie... Mic Jest OK (1) Jak na Kebab do bardzo ładna knajpa - a co do jedzenia to smakowało i polecam:) Jogi