Keratyna btx

Temat dostępny też na forum: Salon Urody Prestige
W piątek miałam zabieg keratyny btx, dziś 5 dzien po zabiegu, i zaledwie po 2 myciu włosy puszą sie jak dawniej, mimo stosowania zalecanych szamponów. Praktycznie mało widać już śladów po zabiegu który miał sie utrzymywać do 6 miesiecy.. Brak reakcji na wiadomość a po zabiegu jedyne co jest bardziej wygładzone (pomijając efekt od razu po zabiegu) to mój portfel. Nie wiem jak z innymi usługami w tym salonie ale tego nie polecam.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Aplikacja keratyny nie jest zabiegiem skomplikowanym, ale długotrwałym i nie wybaczającym uchybień. Najwidoczniej została źle zaaplikowana.

Inna sprawa, to rodzaj keratyny. Tylko keratyna winogronowa może utrzymać się do 6mc, pozostałe zwłaszcza Botox mniej. Botox jest bardziej odżywką niż zabiegiem prostującym.

Inne tematy z forum

kwr - ocena (3 odpowiedzi)

Zachęcony wybitnymi ocenami namówiłem znajomych na wyprawę do Cacko. Pierwszy zgrzyt to absolutny...

Dominika - ocena (4 odpowiedzi)

Bardzo wysokie ceny... sam internet w średniej prędkości to koszt ok. 130 zł!! Dodatkowo zdarza...

Jacek - ocena (3 odpowiedzi)

Szkoła nie warta czasu i nakładu finansowego. Totalny brak kontaktu z wychowawcą i dyrekcją...