Kliniczny Oddział Ratunkowy

Pogotowie ratunkowe

Gdańsk, Mariana Smoluchowskiego 17

Rafał - opinia (1) Bardzo miła obsługa na KOR sympatyczne pielęgniarki świetni lekarze jestem... Rafał M. - opinia (1) Totalna porażka. 6 godzin oczekiwania. Nie było tłumu, wręcz przeciwnie. 6... M. Daria - opinia (1) Trafiłam wczoraj. Ogólnie byłam w ogromnym szoku . Wszyscy bardzo kulturalni,... Daria
Wdzięczny - opinia (1) Dziś w KOR w strefie segregacji pracuje uśmiechnięty anioł. Wdzięczny zrozpaczona - opinia (1) Kompletny brak organizacji pracy !!!!Od tego powinni wprowadzać zmiany.... zrozpaczona Janusz - opinia (1) Witam miałem nieprzyjemność tam spędzić czas który zapamiętam na długo.... Janusz Pacjentka Anna - opinia (1) Przyjechałam na KOR z covidem. Czas oczekiwania to dramat, i uzyskanie... Pacjentka Anna zawiedziony pacjent - opinia (1) Spędziłam tam 18 godzin z poniedziałku na wtorek 21-22.03.2022 coś okropnego.... zawiedziony pacjent ZH - opinia (1) Jestem tu od wczoraj od godziny 8,30 Teraz jest godz. 00,22 wszystkie... ZH Kuba - opinia (1) Pacjent to przedmiot, grat ...personel zero empatii, zrozumienia,... Kuba Wiktoria - opinia (1) Brak zainteresowania pacjentem. Ludzie potrzebujący pomocy czekają... Wiktoria Pacjent - opinia (1) Porażka, czas oczekiwania kilkanaście godzin. Niemiły personel na pytania... Pacjent Piotr Ż - opinia (1) Uraz barku (18 październik) - profesjonalne podejście do tematu , szybka... Piotr Ż Maria S. - opinia (1) Absolutna tragedia! Teść 88 lat (pacjent kardiologiczny i onkologiczny)... Maria S. Anna - opinia (1) Najgorszy sor w gdansku! Czas oczekiwania to żart!! Anna Adam - opinia (1) Chaos, bałagan, brak informacji, niechęć pielęgniarek i lekarzy. Adam Karolina - opinia (1) Najgorszy oddział na jakim miałam okazję przebywać. Zaczynając od bardzo... Karolina Matka - opinia (2) Dnia 7.10.2020 r o godz.13 moja 26 letnia córka w 31 tyg. ciąży z zatrzymanym... Matka Agnieszka Chwazik - opinia (1) Chciałbym bardzo gorąco podziękować całej obsłudze KOR (mój pobyt dnia 11.08... Agnieszka Chwazik Beznadzieja (2) Ponad 2 godziny o 3 nad ranem zajęło opatrzenie rozcietego palca u reki.... Jan Jaro