Kliniczny Oddział Ratunkowy

Pogotowie ratunkowe

Gdańsk, Mariana Smoluchowskiego 17

Tragedia (2) Czas oczekiwania na neurologa ponad 6 h. Ludzi na poczekalni do samego... Dorota W końcu ludzkie podejście (1) Długo zwlekałam zanim pojechałam do szpitala, bo obawiałam się opryskliwości... Dm Wielkie podziękowania (1) Wieczorem 15 maja przywiezono mnie karetką na KOR .Przmiła obsługa zaczynając... BASIA
Oddział SOR i sala obserwacji UCk (1) Samo przyjęcie i weryfikacja pacjenta ok..pod względem podejścia i... Pacjent Bardzo słabo (1) Mają wszystkich w nosie, człowiek chory może rozchorować się jeszcze bardziej! Tomek wdzieczny pacjent (1) zostałem przywieziony przez karetke do tego szpitala gdzie od razu udzielono... michał Bycie człowiekiem to kara (1) Czekam 5 godzinę z opaska żółta (czas do 120 min) i szybciej człowiek... Bajkał Ochrzan za nie wiadomo co (1) Przyjechałem z mamą na KOR na Smoluchowskiego 17. Mała kolejka, wiadomo,... Wojtek Ludzie, zmieńcie nastawienie. (1) Nie rozumiem tych niepochlebnych opini w internecie. Na własne oczy widziałam... bluszcz Super personel (1) Wszystko super od rejestracji po szycie rozcięcia. Mimo iż dojechałem po 7... K. K. Podziekowanie za pomoc i profesjonalizm (1) Potknęłam się i upadłam, uderzając twarzą o krawężnik. Na KOR udałam się... Pacjentka po upadku Tragedia (3) Pacjenta mają w głębokim powtarzaniu. 3h siedzenia by pobrali krew, następnie... Adam KOR - tragedia (2) spędziłem tam 8 godzin ze zbitym kolanem po to żeby się dowiedzieć ze... spargel1 Pomoc na KOR (1) 16-08 br. godz. około 20 przywiozła mnie karetka z silnym krwotokiem z nosa... Stanisława Z ostatniej chwili noc z 18 na 19 lipca 2017r (2) Przyszłysmy we trzy z ostrym kaszlem i bolami w klatce piersiowej na KOR,... Przyszła niedoszła pacjentka masakra w służbie zdrowia (2) Znieczulica wsród lekarzy , pielęgniarek a najbardziej wkurza to z jaką... jola WITAMY W POLSCE (1) 10 godzin na 3 badania, masakra Lekarze nie dają rady tyle pracować...... Tattoo Arogancja i niekompetencja (1) KOR tej placowki to jakies żarty. 7 godz. z żółtą opaska i brak reakcji... 7 godz. z żółtą opaska i brak po Porażka!!!!! (1) To nie pierwszy pobyt na SORze i stwierdzam, że to co tu się dzieje to śmiech... Sfrustrowany pacjent KOR -Pomyłka. (1) 17 stycznia 2017 przywiozłem o godzinie 17 ojca w wieku 88 lat z bólem... Arkadiusz