Kliniczny Oddział Ratunkowy

Pogotowie ratunkowe

Gdańsk, Mariana Smoluchowskiego 17

Ludzie, zmieńcie nastawienie. (1) Nie rozumiem tych niepochlebnych opini w internecie. Na własne oczy widziałam... bluszcz Super personel (1) Wszystko super od rejestracji po szycie rozcięcia. Mimo iż dojechałem po 7... K. K. Podziekowanie za pomoc i profesjonalizm (1) Potknęłam się i upadłam, uderzając twarzą o krawężnik. Na KOR udałam się... Pacjentka po upadku
Tragedia (3) Pacjenta mają w głębokim powtarzaniu. 3h siedzenia by pobrali krew, następnie... Adam KOR - tragedia (2) spędziłem tam 8 godzin ze zbitym kolanem po to żeby się dowiedzieć ze... spargel1 Pomoc na KOR (1) 16-08 br. godz. około 20 przywiozła mnie karetka z silnym krwotokiem z nosa... Stanisława Z ostatniej chwili noc z 18 na 19 lipca 2017r (2) Przyszłysmy we trzy z ostrym kaszlem i bolami w klatce piersiowej na KOR,... Przyszła niedoszła pacjentka masakra w służbie zdrowia (2) Znieczulica wsród lekarzy , pielęgniarek a najbardziej wkurza to z jaką... jola WITAMY W POLSCE (1) 10 godzin na 3 badania, masakra Lekarze nie dają rady tyle pracować...... Tattoo Arogancja i niekompetencja (1) KOR tej placowki to jakies żarty. 7 godz. z żółtą opaska i brak reakcji... 7 godz. z żółtą opaska i brak po Porażka!!!!! (1) To nie pierwszy pobyt na SORze i stwierdzam, że to co tu się dzieje to śmiech... Sfrustrowany pacjent KOR -Pomyłka. (1) 17 stycznia 2017 przywiozłem o godzinie 17 ojca w wieku 88 lat z bólem... Arkadiusz Tragedia (1) Ocena 1 w skali do 6 to za duzo! Osobe po przeszczepie na immunosupresach... Zly Ocena personelu sali obserwacyjnej - 1, a właściwie 0 (2) Na Kliniczny Oddział Ratunkowy trafiłam z moim tatą, który przez lekarza... Anna B. kor tragedia nie polecam ludzi mają gdzies (1) tragedia ludzie unikajcie tego wizyta poł roku temu i aktualnie nic sie nie... rafał KOR- pobyt 22.11.2016 godz.11.30- 18.00 (1) Bardzo dobrze oceniam pobyt w KOR- UCK. Co prawda w końcówce naczekałam się... Elżbieta brak zainteresowania pacjentka (1) moja mama trafila na kor w akademii w złym stanie,przez 4 godziny nikt się... corka 10 godzin czekania (3) O 19.00 przyjechałam na kor z urazem stopy.straszny ból nie do wytrzymania.o... Karina Podziękowanie za opiekę po wypadku samochodowym (1) Serdecznie dziękuję panu chirurgowi, personelowi medycznemu pracującemu 15... Maria Różalska Nigdy KOR!!!!!! (1) Trafiłam z wymiotami które miałam od 5 dni co 20 min, wymioty żółcią krwią bo... Anna M