Kliniczny Oddział Ratunkowy

Pogotowie ratunkowe

Gdańsk, Mariana Smoluchowskiego 17

Alicja - opinia (1) Byłam na Korze wczoraj o godzinie 16.00, wyszłam o godzinie 5.00 kolejnego... Alicja M - opinia (1) Byłam dzisiaj z ojcem 77 lat, w ciągu 7 godzin tylko zmierzyli ciśnienie i... M Sylwia M. - opinia (1) Na oddział KOR-u trafiłam 4.02 po godzinie 23 z błędnie rozpoznaną diagnozą... Sylwia M.
Barbara Stasica - opinia (1) Otrzymalam pomoc w listopadzie 2019 Barbara Stasica Z. - opinia (1) Arogancja, brak szacunku do drugiego człowieka i brak profesjonalizmu. Po... Z. stano - opinia (1) tragedia albo tragifarsa!!!82 letnia kobieta ze skierowanie na... stano roliwiak - opinia (1) Przywiozlem utykającą żonę na oddział ratunkowy UCK. Zostaliśmy przekierowani... roliwiak Agnieszka - opinia (1) SOR działa bardzo słabo i tam trzeba szybko poprawic koordynacje i zmniejszyć... Agnieszka zadowolony (1) 23.08.2019 byłem z żoną na KOR , zostaliśmy przyjęci bardzo dobrze , najpierw... cezaryboa Tragedia lepiej nie chorować. (1) Ze skierowaniem do szpitala czekam 6 godzin to w głowie się nie mieści mając... Ews Jestem pod wrażeniem (1) Wczoraj przejęto mnie na KOR z bardzo ciężkimi bólami głowy. Spodziewałam... Ania obsługa rejestracji -tragedia (4) Sam KOR jak wszędzie trzeba się naczekać i jak już się trafi do lekarza w... Ala Tragedia (2) Czas oczekiwania na neurologa ponad 6 h. Ludzi na poczekalni do samego... Dorota W końcu ludzkie podejście (1) Długo zwlekałam zanim pojechałam do szpitala, bo obawiałam się opryskliwości... Dm Wielkie podziękowania (1) Wieczorem 15 maja przywiezono mnie karetką na KOR .Przmiła obsługa zaczynając... BASIA Oddział SOR i sala obserwacji UCk (1) Samo przyjęcie i weryfikacja pacjenta ok..pod względem podejścia i... Pacjent Bardzo słabo (1) Mają wszystkich w nosie, człowiek chory może rozchorować się jeszcze bardziej! Tomek wdzieczny pacjent (1) zostałem przywieziony przez karetke do tego szpitala gdzie od razu udzielono... michał Bycie człowiekiem to kara (1) Czekam 5 godzinę z opaska żółta (czas do 120 min) i szybciej człowiek... Bajkał Ochrzan za nie wiadomo co (1) Przyjechałem z mamą na KOR na Smoluchowskiego 17. Mała kolejka, wiadomo,... Wojtek