Kliniczny Oddział Ratunkowy

Pogotowie ratunkowe

Gdańsk, Mariana Smoluchowskiego 17

Tragedia (1) Ocena 1 w skali do 6 to za duzo! Osobe po przeszczepie na immunosupresach... Zly Ocena personelu sali obserwacyjnej - 1, a właściwie 0 (2) Na Kliniczny Oddział Ratunkowy trafiłam z moim tatą, który przez lekarza... Anna B. kor tragedia nie polecam ludzi mają gdzies (1) tragedia ludzie unikajcie tego wizyta poł roku temu i aktualnie nic sie nie... rafał
KOR- pobyt 22.11.2016 godz.11.30- 18.00 (1) Bardzo dobrze oceniam pobyt w KOR- UCK. Co prawda w końcówce naczekałam się... Elżbieta brak zainteresowania pacjentka (1) moja mama trafila na kor w akademii w złym stanie,przez 4 godziny nikt się... corka 10 godzin czekania (3) O 19.00 przyjechałam na kor z urazem stopy.straszny ból nie do wytrzymania.o... Karina Podziękowanie za opiekę po wypadku samochodowym (1) Serdecznie dziękuję panu chirurgowi, personelowi medycznemu pracującemu 15... Maria Różalska Nigdy KOR!!!!!! (1) Trafiłam z wymiotami które miałam od 5 dni co 20 min, wymioty żółcią krwią bo... Anna M Nieroby. Pieniadze za nic (3) Jako jedyny pacjent czekalem na pania neurolog ktora caly czas byla w... Robert Lekaz idac do pacjenta mowi cytuje".. Kur.. mac.." (3) Właśnie wróciłem z oddziału pojechałem z bólem szczęki i spuchniętą twarzą... Pacjent 04:47 Pobyt na KOR w godz popoludniowych. (1) Na KOR zglosilem ok. godz. 16.30 . Pani pielegniarka zreszta bardzo uprzejma... zuk Rzeczowo i szybko! (3) Oni naprawdę ratują życie! Przyszedłem z (wydawałoby się) niewielkim... Zygmunt wypadek komunikacyjny (2) Przybycie godzina 12 zapiski godzina 13 pierwsze badanie po godzinie 17.30,... Ryszard żenada (1) Chamstwo,bezsenność,znieczulica.Pani z tzw.sali obserwacyjnej Justyna i... Ania Znieczulica (1) Moja najukochańsza mama odeszła 2.10.2014. W ostatnim czasie w momentach... Małgorzata Bieniecka Dramat. (1) Pomimo dużego doświadczenia i pracy w zawodzie nigdy dotąd nie spotkałem się... Krzysztof Niekompetencja (1) Trafiłem do KORu z prostą sprawą jaką jest uraz kostki. Na wejśiu byłem... Gdańsk kpiny z pacjentow (1) W dniu 12.06.2014 okolo 20 przyjechałam na KOR z synem.ktory mial problem ze... Ego Pełen profesjonalizm i miła atmosfera (1) Trafiłem do KOR w pierwszy dzien Świat Wielkej Nocy. Zostałem szybko i... Zbigniew Mańczyk dziękuje (1) Dziękuje zespołowi KOR za zajęcie się mną gdy trafiłam na izbe przyjęc, czas... Alina Riss