Kliniczny Oddział Ratunkowy

Pogotowie ratunkowe

Gdańsk, Mariana Smoluchowskiego 17

Nieroby. Pieniadze za nic (3) Jako jedyny pacjent czekalem na pania neurolog ktora caly czas byla w... Robert Lekaz idac do pacjenta mowi cytuje".. Kur.. mac.." (3) Właśnie wróciłem z oddziału pojechałem z bólem szczęki i spuchniętą twarzą... Pacjent 04:47 Pobyt na KOR w godz popoludniowych. (1) Na KOR zglosilem ok. godz. 16.30 . Pani pielegniarka zreszta bardzo uprzejma... zuk
Rzeczowo i szybko! (3) Oni naprawdę ratują życie! Przyszedłem z (wydawałoby się) niewielkim... Zygmunt wypadek komunikacyjny (2) Przybycie godzina 12 zapiski godzina 13 pierwsze badanie po godzinie 17.30,... Ryszard żenada (1) Chamstwo,bezsenność,znieczulica.Pani z tzw.sali obserwacyjnej Justyna i... Ania Znieczulica (1) Moja najukochańsza mama odeszła 2.10.2014. W ostatnim czasie w momentach... Małgorzata Bieniecka Dramat. (1) Pomimo dużego doświadczenia i pracy w zawodzie nigdy dotąd nie spotkałem się... Krzysztof Niekompetencja (1) Trafiłem do KORu z prostą sprawą jaką jest uraz kostki. Na wejśiu byłem... Gdańsk kpiny z pacjentow (1) W dniu 12.06.2014 okolo 20 przyjechałam na KOR z synem.ktory mial problem ze... Ego Pełen profesjonalizm i miła atmosfera (1) Trafiłem do KOR w pierwszy dzien Świat Wielkej Nocy. Zostałem szybko i... Zbigniew Mańczyk dziękuje (1) Dziękuje zespołowi KOR za zajęcie się mną gdy trafiłam na izbe przyjęc, czas... Alina Riss Zadowolona (1) Na początku powiedziano mi, że będę musiała czekać "do skutku" (nawet i 5... Kobieta 4 godziny oczekiwanie (1) czy to nie przesada !!! żeby oczekiwać 4 godziny na lekarza który by mnie... Mariusz w wigilię na pogotowiu (1) Czysto, nowo, na bogato. Wnętrza w szpitalu jak w 5 gwiazdkowym hotelu.... Robert KOR REWELACJA (1) Byłam z synem na oddziale ratunkowym AMG- nie ma porównania z innymi w... EGO wiecznie przepracowani (1) Wieczna pseudo blokada. Zmęczeni życiem wszyscy od ratownika po lekarza.... ratownik