ginekolog-endokrynolog (3) hello kobiety szukam lekarza ginekologa endokrynologa, najchętniej z Gdyni,... Sue Wojewódzka Przychodnia Stomatologiczna w Gdańsku SPZOZ, Gdańsk, al. Zwycięstwa 39 (17) podobno usuwaja zabki na NFZ..czy ktos byl i moze cos powiedziec o jakosci... nanusia Szkola podstawowa w Sopocie ....... (1) Witam, czy moze mi ktoras mama polecic przyjazna dziecku szkole w Sopocie???... MGP
Wróżbici (3) To prawda żeby się dodzwonić to się dodzwonisz tylko nie na antenę ,ale... jjjaaa implantologia (9) Czy może ktoś polecić dobrego implantologa w trójmieście, profesjonaliste? Z... Marta szukam kolerzanki współtowarzyszki do zajec w fitness oksywie (1) tak jak w tytule.:) jakos cieżko samej mi sie zebrac a tak fajnie byłoby... mm Umowa z NIANIA - wzor? (1) Czy ktoras z Was podpisywala juz umowe z niania, gdzie ZUSy placi panstwo?... Mama A moze Maratonik "lumpeksowy" jutro? :) (2) Tak jak w tytule :) Wybieram Sie jutro na male polowanko w Gdansku :) Ma ktos... kas co mam robić gdzie sie podziać jestem w ciązy (23) witam rozpaczliwie potrzebuje pomocy informacji nie wiem co mam robić mam... aza Zamiast chodzić do wróżek i otwierać się na złego... (4) Drogie Panie, W najbliższą sobotę odbędzie się pokaz niezwykłego filmu... Halewicz szukam dentysty chirurga (7) najlepiej w okolicach łostowic, z przystępnymi cenami bo polecony mi przez... iwka 36 kamienie do masażu? (3) Witam czy ktoś wie moze gdzie mogę w Gdyni kupic kamienie do masażu? I m. Zespół Napięcia Przedmiesiączkowego. (5) Czy macie jakieś sposoby, żeby poradzić sobie z nastrojami, które towarzyszą... Kalia283 Mityngi AA,Gdańsk (1) Jw... 123456 nie polecam (4) Zgadzam sie z wieloma opiniami ,dodajac iż włascicielka-Wielka Pani... zuza Jak chronicie swoje dzieci w sieci? (1) Czy wy mamy korzystacie z jakiegoś programu do kontroli rodzicielskiej? Tyle... amam Babeczki na fitness w matrixie (1) Witajcie, mam 30 lat i chce zaczac chodzic na aerobik. Karnet juz mam:) Sa... Paula Test ciążowy-ważne!!! (13) Co o tym myślicie? 27.12. zrobiłam test ciążowy. Wyszedł negatywnie. Ponieważ... joanna833 Lotto......... (11) Co byście zrobiły za wygraną w lotka ??? Judyta Poród - proszę o radę. (44) Witam. Wiem, że ten temat przewijał się parę razy, ale we wcześniejszych... dabola