pilnie potrzeba pomoc kadrowo/ksiegowa (1) Dziewczyny pilnie potrzebuję pomocy w celu wyliczenia składników wynagrodzenia. zdesperowana Czerstwe pieczywo (12) Jak można wykorzystać czerstwe bułki lub chleb? Znacie jakieś potrawy z... maciucha dentysta dla dzieci z bajerami... (2) poszukuję dentysty dziecięcego. słyszałam że na chełmie jest gabinet w którym... madziorek375
Mik-ado Gdynia Biuro Matrymonialne (1) Czy ktoś korzystał z tego biura i może podzielić się doświadczeniami? daria logopeda!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (1) czesc dziewczyny. wiecie moze gdzie w gdyni przyjmoje dobry logopeda dzieciecy? monika PRZYJĘCIE KOMUNIJNE (2) Prosze o polecenie miejsc -Gdynia , Sopot - na przyjecie komunijne. Ale... Monika Gdzie Sklep Rybny na Szadółkach???????????? (3) Ewentualnie Zakoniczynie? Czy znajdę tam gdzieś sklep rybny? z góry dzięki Ania Kurs projektowania i krawiectwa (11) Chciałabym ukończyć kurs projektowania i krawiectwa. Czy możecie mi doradzić... S.J. szukam koleżanki (5) Mam 30 lat. Jestem rozwiedzioną pracującą mamą prawie 4 letnie dziewczynki.... aa Renta w drodze wyjątku ... (3) Renta w drodze wyjątku na dziecko, czy ktoś wywalczył taką? a może ktoś z... Judyta Badania lekarskie kierowców - gdzie w Gdańsku? (1) Czy w Falcku wystawiają zaświadczenia bezterminowo w przypadku wady wzroku? A... arko1408 Do dziewczyn stosujących plastry Evra (4) Dziewczyny, mam problem. Zaczęłam stosowanie plastrów Evra, pierwszy... I_A Szukam dziewczyny do wspolnej "metamorfozy" :) (12) Czesc dziewczyny! Napewno wsrod was sa takie ktore z Nowym Rokiem choc... paczek :P Kobiece ploteczki cz.1 (49) Witam, w przypływie nudy w pracy zakładam wątek o bieżących sprawach dnia... Ksiezycowa i szukam krawcowej lub kogoś kto mi wszyje zamek do kurtki niedrogo (6) słuchajcie jeszcze szukam jakiejś dobrej Pani ktora wszyłaby mi zamek do... ja odchudzanie (4) cześć, potrzebuje 3 kobietek, którym wykonam bezpłatna analizę poziomu wody,... ja Kobietki ;] (5) Wszystkim cudownym kobietkom z okazji naszego Święta WSZYSTKIEGO DOBREGO !!! :} Szymszunia Kupie nosidło Tula albo Manduka (2) Taj jak w tytule jestem zainteresowana kupnem używanego nosidła w rozsadnej... ania88 babskie spotkania (1) Hej.Jestem 38 letniá rozwodká,mam doroslá corké.Mieszkam w centrum Gdyni.... ................. Prosze o opinie szkoly podst. nr7 Sopot !!!!!! (11) Prosze o opinie na temat szkoly nr 7 w Sopocie przy Haffnera , jaka kadra -... Magda