Zbliżają się Komunie Św. - pytanie do Pań (7) Szanowne Panie, Wasze pociechy już niedługo będą przystępowały do I-szej... Halewicz szkola srednia w rok - gdzie ? (4) Orientujecie sie moze czy w Gdansku jest szkola w ktorej w rok mozna ukonczyc... hmm BADANIA HORMONOW.GDZIE NAJTANIEJ ??W GDAŃSKU (6) Szukam informacji gdzie moge zrobic wszystkie badania hormonow?procz invicty... tekla28
Jazdy doszkalające dla posiadających prawo jazdy (6) Po wielu latach po zdaniu prawka chce jeździć autem czy polecicie kogoś w... Gg CO JEST Z MOIM DZIECKIEM? (12) Kiedy była mniejsza, ciężko było coś zauważyć. Jednak teraz, kiedy chodzi do... alina pilnie potrzeba pomoc kadrowo/ksiegowa (1) Dziewczyny pilnie potrzebuję pomocy w celu wyliczenia składników wynagrodzenia. zdesperowana Czerstwe pieczywo (12) Jak można wykorzystać czerstwe bułki lub chleb? Znacie jakieś potrawy z... maciucha dentysta dla dzieci z bajerami... (2) poszukuję dentysty dziecięcego. słyszałam że na chełmie jest gabinet w którym... madziorek375 Mik-ado Gdynia Biuro Matrymonialne (1) Czy ktoś korzystał z tego biura i może podzielić się doświadczeniami? daria logopeda!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (1) czesc dziewczyny. wiecie moze gdzie w gdyni przyjmoje dobry logopeda dzieciecy? monika PRZYJĘCIE KOMUNIJNE (2) Prosze o polecenie miejsc -Gdynia , Sopot - na przyjecie komunijne. Ale... Monika Gdzie Sklep Rybny na Szadółkach???????????? (3) Ewentualnie Zakoniczynie? Czy znajdę tam gdzieś sklep rybny? z góry dzięki Ania Kurs projektowania i krawiectwa (11) Chciałabym ukończyć kurs projektowania i krawiectwa. Czy możecie mi doradzić... S.J. szukam koleżanki (5) Mam 30 lat. Jestem rozwiedzioną pracującą mamą prawie 4 letnie dziewczynki.... aa Renta w drodze wyjątku ... (3) Renta w drodze wyjątku na dziecko, czy ktoś wywalczył taką? a może ktoś z... Judyta Badania lekarskie kierowców - gdzie w Gdańsku? (1) Czy w Falcku wystawiają zaświadczenia bezterminowo w przypadku wady wzroku? A... arko1408 Do dziewczyn stosujących plastry Evra (4) Dziewczyny, mam problem. Zaczęłam stosowanie plastrów Evra, pierwszy... I_A Szukam dziewczyny do wspolnej "metamorfozy" :) (12) Czesc dziewczyny! Napewno wsrod was sa takie ktore z Nowym Rokiem choc... paczek :P Kobiece ploteczki cz.1 (49) Witam, w przypływie nudy w pracy zakładam wątek o bieżących sprawach dnia... Ksiezycowa i szukam krawcowej lub kogoś kto mi wszyje zamek do kurtki niedrogo (6) słuchajcie jeszcze szukam jakiejś dobrej Pani ktora wszyłaby mi zamek do... ja