Drogie Panie :) (23) śmiesznie to zabrzmi ale zakładam "klub zdradzonych zon" może... Anais28 Teraz ja! (12) Teraz ja ... ponarzekam. Jeśli uważasz,że na świecie jest wystarczająco... J.. kurs rysunku Gdańsk (5) Witam, czy mogłybyście polecić kurs rysunku artystycznego na terenie... klara
Odchudzanie! (13) Cześć dziewczyny! Zbliża się nieubłaganie lato i fajnie by było wyjść na... qlka08 JAKIE ZNACIE WILLE/PENSJONATY W GDANSKU DO 100 ZŁ??? (5) HEJ, MOZECIE PLECIC JAKIES CZYSTE PENSJONATY/WILLE/ HOSTELE Z LAZIENAKMI DO... LUCJA Szukam koleżanki, przyjaciółki...czytaj dalej! (1) 20-letnia dziewczyna z Gdyni, studentka, o różnych i często zmiennych... Kasiia Szukam koleżanki/przyjaciółki (1) Za niecały miesiąc będę miała 18 lat. Jestem zamkniętą w sobie... Natalia choroba (5) Jestem studentką,mieszkam w Gdańsku od niedawna.Tydzień temu... chora Chodzi o pizzerinki z grzybami (2) Wiem,jak zrobić lecz nie potrafie do niech sosu zrobić jak zrobić ?? zakłpotana MAJÓWKA - Heide Park w Niemczech :) szukam chętnych ! (4) Razem ze znajomymi postanowiliśmy pojechać w długi majowy weekend do słynnego... ja :) pomoc (5) dziewczyny ,kobiety mam problem z pijacym partnerem mam 3 dzieci ,dwojka w... edyta JAKIE MACIE ZDANIE NA TEMAT WYCHOWYWANIA BEZSTRESOWEGO DZIECKA???? (15) Kochani proszę o Wasze wypowiedzi na temat Bezstresowego wychowywania... SZUSZ do kobiet w ciazy (6) Witam was serdecznie, jestem obecnie w 16 tyg ciazy, chciałabym jakos... Kasia praca w domu! (2) WITAM. MACIE MOZE JAKAS SPRAWDZONE FIRMY KTORE OFEROJA PRACE CHAŁUPNICZE?... BOGUSIA Praca dodatkowa (2) Szukasz pracy dodatkowej? Interesuje Cię praca w domu? A może wychowujesz... monia nnt. ubezpieczenie grupowe pracownicze (9) Dziewczyny, moze macie jakiegos dobrego przedstawiciela towarzystwa... Caroca poznam nowych znajomych kumpele wyjscia wspolne (3) Witajcie jak w temacie:) Wspolne wyjscia do kina plaze koncerty imprezki... emka Pomóżcie jak sprać plamy z oleju samochodowego (10) była dzisiaj na spacerze z małym, założyłam mu nowy kombinezon, wzdłuż całej... emi Problem mało weselny (19) Dziewczyny wiem że temat nie związany z weselem wogóle, ale tylko tu w... Kamyczek pomoc z mops. (5) czesc.mam pytanko. maz tylko pracoje mamy 1 dziecko. to co maz zarobi płacimy... załamana