szukam grupy wsparcia dla A, B w 3miescie (6) anonimowych anorektyczek, bulimiczek, kompulsywnych. dla dorosłych, nie dla... svenka Czym usunąć tą plamę? (3) Po remoncie,mam niewielką plamę na skórzanej kanapie.Plama jest od farby... Jat zdjecia dyplomowe gdzie w gdyni? (6) witam pomozcie potrzebuje fotki do dyplomu i cv i nie wiem gdzie zrobic... mojamama
Tomczyk-Małyjasiak (9) czy odwiedziłyście ta P. ginekolog? jakie macie opinie? chciałabym zajść w... Felicja Kurcze! Mam poważny problem - Nie wiem na jaki kierunek studiów mam się zdecydować i na co będzie w przyszłości (7) Kochani! Wybieram się na studia,ale nie wiem jaki kierunek studiować... frykas Czym nasączyc biszkopt? (8) Niby banalne, ale : -alkohol odpada- tort na roczek dziecka, fanie jakby tez... MamaPiecze GDZIE DZIS OTWARTY SKLEP (3) Potrzebuję mielony twaróg do sernika bo kupiłam za mało :( Najlepiej Wrzeszcz. Serniczek Błonnik w tabletkach - działa ? (2) Jak w tytule . Używał ktoś takich tabletek ? Daje jakieś efekty podczas... Ona :) Drogie Państwo! Czy ktoś z Was stosował środek odchudzający EDIXAL ??? (6) Drogie Państwo! Czy ktoś z Was stosował środek odchudzający EDIXAL ???... Jantar Drogie Kobietki jak sobie radzicie ze stresem i nerwami jakie serwują Wam Wasi Panowie ???? (15) Kochane Kobiety! Ratujcie radą i poradą jak sobie radzicie i co robicie... Kobieta Czy istnieje w Gdańsku jakaś grupa wsparcia osób chcących się odchudzać ??? (17) Moi Drodzy! Czy istnieje w Gdańsku jakaś grupa wsparcia osób chcących się... Oczko Rakotwórcze chemikalia z Ukrainy w Gdańsku!!! (6) Co najmniej od zimy z Ukrainy zworzone są rakotwórcze chemikalia do firmy... Walentin praca na świetlicy szkolnej lub rosyjski (7) Dziewczyny, wiecie może, gdzie byłby etat, zastępstwo w szkole? Znalazłam się... ala Zdiagnozowano u mnie nerwicę - co robić aby się wyleczyć???? (13) Lekarz zdiagnozował u mnie nerwicę. Czy jest sposób poza terapią lekową... Gracjana zachęcam do oddania krwi do badania aby zostać dawcą szpiku - to nic nie kosztuje, a można komuś pomóc (2) Witam wszystkich. którym los drugiego człowieka nie jest obcy. Wystarczy... Ewa TATUAŻ - średnia cena... (3) Mam pytanie... Jaka może być średnia cena za czarny tatuaż wielkości 2cm na... XYZ mamuśki z ciałkiem :) (4) cześć dziewczyny! szukam mam,które tak samo,jak ja walczą ze zbędnymi... martusia1986 Lycamobile (5) Czy ktoś z Forumowiczów wie, gdzie można kupić kartę SIM z tej sieci?? Viki OPIEKUNKI DZIECIĘCE - WSZYSTKO NA TEMAT PRACY, ZAROBKÓW. (11) Drogie Panie! Jak Wam się pracuje jako opiekunki dziecięce? Jak... SZUSZ Wspólne wyjścia na kręgle,bilard,piwko.. itp dla wszystkich tych co się nudzą wieczorami !! :) (8) Kochani !! Zapewne są wśród nas Ci którym pod wieczór doskwiera nuda..... Nie_Zamulamy_:)