Co to kurcze ma byc ???? Pomoc potrzebujacym czy sklep ze sprzedażą !!! ???? (104) "To co się dzieje w tym kraju to przewyższa juz wszelkie granice. Trwa wielka... gmachnio Urlop przysługujący mi ... pomocy (20) Koledzy i koleżanki potrzebuje pomocy ... Zanim pójdę do kadrowej chciałabym... kruszyna prośba!!! (3) Witam! Jestem studentką II roku pielegniarstwa studiów magisterskich.Jeśli... studentka pielęgniarstwa
Mój mąż ma mnie gdzieś (22) oszukuje mnie odda dawano , nie interesuj sie mna i co najgorsze zdradza mnie... :I Szukam sexshopu (6) Witam Wybieram sie do kolezanki na 18-stke i chce kupic jakas fajna... Anitka joga- czy są chętne (1) Czy są jakieś chętne Panie na zajęcia jogi w Gdańsku i w Sopocie? Magda Magda Niechęć do potomstwa (6) Każdy ma prawo do wyboru takiego życia jakie chce. Nie cierpię... PaniLager Wiesława Dudziak z komisji o niepełnosprawnosci (1) Witam. Czy miał ktos okazje poznac pania Wiesławe Dudziak ktora jest w... monika86 Poznam koleżankę z Gdyni. (11) Część dziewczyny. Chciała bym w końcu poznać koleżankę którą kiedyś będę... Yasmin Przekąski kibica :) (10) Macie jakieś pomysly na co mozna podgryzac w trakcie meczu? Bo mnie sie juz... astros koleżanka w wieku 17-20 lat :) (1) szukam koleżanki w wieku około 17-20 lat, ponieważ sama mam 18 :) czy jest... kate Kotki do oddania (1) http://ogloszenia.trojmiasto.pl/zwierzeta/oddam-sliczne-kotki-ogl5153786.html... Ewa Konkurs !!! Profesjonalna sesja ślubna do wygrania (1) Konkurs !!! Profesjonalna sesja ślubna do wygrania Dnia dzisiejszego... dfhgt Kobieca metamorfoza - do kogo się zwrócić? (4) Witam! Od dłuższego czasu chciałabym w sobie coś zmienić, jednak szczerze... SHE dekoracje cukiernicze (12) witam, czy ktoś orientuje się gdzie w Gdańsku można kupić takie dekoracje lub... justa Oddam liczne kotki (1) http://ogloszenia.trojmiasto.pl/zwierzeta/oddam-sliczne-kotki-ogl5153786.html Helena NAJLEPSZY ODPLAMIACZ!!!!!!!!!!!!!!!! (10) JAKI JEST NAJSKUTECZNIEJSZY ODPLAMIACZ? PRACZKA Prośba o przetłumaczenie niemiecki na polski Pilne! (3) Pilnie potrzebuje króciutkiego tekstu z niemieckiego na polski dałam do... Ania Odkupię rzeczy dla kotów (1) Odkupię: -drapaki -legowiska -kuwety -zabawki -karmę i inne Propozycje ze... Ewa Szukam dziewczyn do stworzenia grupy na aerobik :) (5) Do wszystkich dziewczyn z 3 City :) ( glownie z Gdanska ) !!! Tak sobie... Kaska :))