Bezdzietna=trędowata (84) Mam 29 lat i nie mam najmniejszej potrzeby posiadania dziecka. Im jestem... Kalia283 ZAPRASZAM DO ODWIEDZANIA I UDZIELANIA SIĘ W NOWEJ KATEGORII "KULINARIA" (1) Dwa dni temu wprowadziliśmy na forum nową kategorię "Kulinaria"... admin137 Dziewczyny proszę pomóżcie (9) Dziewczyny ze względu na to iż nie akceptuję swojego wyglądu, mam kompleksy i... MM
Ginekolog dziecięcy Aleksandra Wołoszyn (3) Witam! Muszę z niemowlakiem pójść do ginekologa dziecięcego. Myślałam, że to... oolenka1 nie dzwonic do kocmica tv!!! (5) Ludzie pisze ku przestrodze, aż wstyd sie przyznać ze dałam się skusic i... nika Sprawy rodziców (14) Co sądzicie - czy wtrącać się w sprawy rodziców? Małżeństwo moich rodziców... Annn1 Organizacja poznawczego spotkania babskiego (5) Hej!:) Obserwujac te forum widze, ze wiele dziewczyn poszukuje koleżanek/... kkkk trener personalny- korzystalyscie? (3) czy korzystałyscie z pomocy trenera osobistego? warto? Lidka Szukam koleżanki w okolicach 30-tki. (3) Szukam koleżanki w okolicach 30-tki, która podobnie do mnie lubi od czasu do... Małgosia Mamy dzieci niepełnosprawnych (6) http://niezalezna.pl/21020-osoby-z-prawem-do-swiadczenia-pielegnacyjnego-jest... ja przepisy na obiadki dla niemowląt. (4) Witam. Rozpoczęłam ten wątek ponieważ nigdzie nie mogę znaleźć przepisów na... agatka0912 szukam przyjaciolki kolezanki na wspolne pogaduchy ;) mam 30 czuje sie bardzo samotna (11) Hej dziewczyny mam 30 lat i mieszkam na przymorzu z meżem i dziecmi czuje sie... Bubka bezpłatne praktyki w urzedzie skarbowym (20) czy warto 3 miesiące za darmo pracować? widziałam ogłoszenie i nie wiem czy... Bezrobotna Przykry temat, pomóżcie (7) Dziewczyny, trochę mi wstyd ale nie wiem co zrobić. Sporo się pocę i pracuję... anita szukam koleżanki (59) Mam 24 lata jestem z Gdyni szukam koleżanki. Jeśli masz ochotę pogadać, pójść... SS Co to kurcze ma byc ???? Pomoc potrzebujacym czy sklep ze sprzedażą !!! ???? (104) "To co się dzieje w tym kraju to przewyższa juz wszelkie granice. Trwa wielka... gmachnio Urlop przysługujący mi ... pomocy (20) Koledzy i koleżanki potrzebuje pomocy ... Zanim pójdę do kadrowej chciałabym... kruszyna prośba!!! (3) Witam! Jestem studentką II roku pielegniarstwa studiów magisterskich.Jeśli... studentka pielęgniarstwa Mój mąż ma mnie gdzieś (22) oszukuje mnie odda dawano , nie interesuj sie mna i co najgorsze zdradza mnie... :I Szukam sexshopu (6) Witam Wybieram sie do kolezanki na 18-stke i chce kupic jakas fajna... Anitka