kto chętny do korzystania z siłowni, fittnessu ... Gdynia (1) szukam kogoś kto chciałby w tygodniu bądź też w weekend wybrać się do klubu... moniq Aerobic (5) Szukam zajęć z aerobiku, lub jakichś innych najlepiej w okolicy Oksywie,... Tinka Ankieta (1) Witam! Proszę o wypełnienie krótkiej ankiety. Ankieta kierowana jest do... cherrygarcia
Do szukajacych kolezanek ( +26 ) - moze jakas kawka dzis na miescie ? (5) Czesc dziewczyny ! Tak sobie siedze w pracy i mysle ... a moze jakis... Ona :) Drodzy Forumowicze! Co sądzicie o bezstresowym wychowywaniu dzieci??? (41) Drodzy Forumowicze! Co sądzicie o bezstresowym wychowywaniu dzieci???... ONA Spotkanie szukających koleżanek (12) Hej dziewczyny spotkanie forumowiczek będzie w poniedziałek 3.09 o godzinie... Kasia ubeswlasnowolnienie/alimenty (2) witajcie szukam na forach ale znalesc niemoge..... moze wy sie znacie Ojciec... beata Drogie Panie i Panowie! Czy byliście bici jako dzieci przez swoich rodziców w dzieciństwie ??? (13) Drogie Forumowiczki i Drodzy Forumowicze! Czy jako dzieci byliście bici... TOMASZÓWKA CHętne na imprezę 15.09? (1) Hej, 15 września w sobotę wraz z koleżanką wybieramy się na imprezę do... Agata Szkocja czy ktoś tam mieszka ? (5) Witam was drogie kobietki .Mam pytanie czy ktoś wie jak jest w Szkocji ?... Magda Dziewczyny gramy we wt w siatkówkę na plaży ( Gdańsk ) ? :) (1) Plaża w Brzeźnie np :) w godz 17-18 ? :) Co wy na to? Są jakieś chętne? :)... Kaśka sklep (7) chce otworzyc jakis warzywniak, badz taki sklep w ktorym bedzie wszystko... adam90 Szukam znajomych (8) Witam mam na imię Anna i 50 lat. Niedawno zostałam zupełnie sama. Szukam... Anka dobry podkład który wyrównakoloryt i niedoskonałości skóry- co polecacie? (28) j.w... ewa kupię pościel do przedszkola (1) jak w temacie...najlepiej dla dziewczynki :) justyna8380 Szukam koleżanki (3) hej mam 26 lat i szukam jakis miłych i sympatycznych dziewczyn z Gdańska... stokrotka1888 Gdzie na taniec brzucha lub bollydance w Gdańsku? (6) ? :) melefretete AVENEA ESSENCE (2) Czy któraś z WAS stosowała? Czy to działa? Gdzie kupić? tosia seksuolog (10) czy któraś z Was mogłaby polecić dobrego seksuologa w trójmieście?najlepiej... aaa Z miłą chęcią poznam samotną koleżankę do porozmawiania na każdy temat. (34) Witam serdecznie! Z miłą chęcią poznam osobę,która podobnie do mnie baaardzo... ONA