Help ! Koleżankę do wspólnego ZRZUCANIA "balastu" :D (2) Czy wśród was znajdzie się "kluska" która podobnie jak ja nie może... Kati Nie masz z kim cwiczyc? Brak motywacji do walki ze zbednymi kg? Ja mam tak samo ! :P (9) Nie wiem kiedy... i jak to sie stalo ;-) ale jakies brzydkie boczki mi... Klopsik :) Do wszystkich szukających koleżanek - ogarniecie się w końcu? :P (9) Tyle ogłoszeń... tyle szukających... a żadna nie odpisuję :P Na ch...... Zbulwersowana :P
Gdynia - babskie towarzystwo chętnie poznam. Tylko zdecydowane na realne spotkanie (3) Pojawiłam się tutaj by wyłowić jakąś przemiłą, sympatyczną osobę, której tak... bikusek Szmateks na Morenie obok Zatoki (11) Gdzie się podział szmateks, który był za Zatoką? Teraz jest tam Biedronka... Kasia Salon Neeila Tattoo, Gdańsk - makijaż permanentny (groupon) (33) Kupiłam na grouponie usługę makijaż permanentny brwi w Salonie Neeila w... Higo nowy ŻŁOBEK w GDYNI ? (51) Witam wszystkie MAMY:) Mam zamiar otworzyć niedługo przytulne i bezpieczne... mnnova gdzie zabrac dziewczyne na randke ? (9) Witam wszystkie Panie :) Nie mam pomysłu gdzie zabrać moja kobietę na randkę... Marcin 123 nnt dziewczyny mozecie mi polecic jakis program do projektowania firan (1) j.w temacie ola Dziewczny idziemy na KAWE/PIWKO ??? ZARAZ !! :D (3) Jest tu ktoś kto nudzi się podobnie jak ja i wyskoczyłby na miasto? :D... Kaśka Szukam koleżanki/kumpeli (13) Cześć ;). Mam 28 lat. Szukam kogoś fajnego (koleżanki w podobnym wieku), z... Joanna smutno :( (22) nie wiem co robic .. jestez facetem 3,5 roku 3 lata mieszkamy razem a on mi... kiave dobre rady (17) witam studentka psychologi odpowiada na listy osób z problemami piszcie... anonim dietetyk poszukiwany (15) jak w tytule...szukam dietetyka.bede wdzieczna za namiary:) anitham chrzest (2) hej jutro idę na chrzest, czy wypada pójść w dzinsach, elegancka bluzeczka i... abc Czy któraś z pań wybiera się na pedagogikę do gdańskiej szkoły wyższej ??? (3) Witam wszystkie panie! drogie forumowiczki czy któraś z was wybiera się... Women sposób na płaski brzuch.. (8) Ważę 51kg,wszystko jest w miarę a brzuch wystaje nawet po wypiciu... anka Jak pomóc rodzicom? (3) Witam, od niedawna wyprowadziłam się wraz z siostra z domu gdyż mieszkaliśmy... kobra strip dance helpp! !! (12) Kobietki tylko się nie śmiejcie ale czy znacie miejce w gdańsku gdzie można... żonka SWAP - wymiana ciuchów we wtorek w Machinie (5) Słuchajcie kobietki to zauważyłam na portalu trójmiasto :... kokietka