Idealny dzień w Trójmieście -- POMOCY! (16) Jutro mam okazję spędzić cały dzień z kobietą moich marzeń.. moze to byc... Romantyczny... w jakim wieku dzieci? (36) Hej dziewczyny, jestem ciekawa w jakim wieku miałyście bądź planujecie mieć... martabzym84 Ćwiczenia dla kobiet w ciąży (1) w AWFiS w Gdańsku odbywają się bezpłatne zajęcia ruchowe dla kobiet w ciąży... Anna Szumilewicz
stolarza pomocy:( (1) poszukuje osoby stolarza.....wsumie niewiem gdzie szukac potrzebuje... ******** co mam zrobic zeby przytyc,co zrobic zeby jesc? (6) mam problem nie mam łaknienia nie chce mi sie jeść ,jestem za chuda schudłam... ja zatańczymy..:))? (7) Mam troche wolnego czasu i pomyślałem ze może nauczyłbym sie tańczyć :))... Tomek Miesięcznik Egzorcysta - gorąco polecam (86) Dla osób, które mają wątpliwości, poszukują rozwiązania swoich problemów u... Halewicz Wyjazd do pracy za granicę z Wojewódzkiego Urzędu Pracy (4) Szukam koleżanki chętnej wyjechać do pracy za granicą przez WUP. We dwie... Paulina na lepszy humor (3) co poprawia wam humor, nastroj, powoduje usmiech na twarzy?? maria Poszukuję majowego numeru VIVy. POMÓŻCIE (8) Witam. Koniecznie potrzebuję majowego numery VIVy i nie mam pojęcia skąd go... herbi DIETA (10) Witam ;) Hmm. od pewnego czasu mam zamiar przezucić sie na jakąś skuteczną,... Karola Szukam exkluzywnego fryzjera (16) Szukam fryzjera dla mojego chlopaka,chce mu zrobic niespodzianke wiem ze sa... basia Triquilar (8) co sądzicie o tych tabletkach? moniq414 sesja / fotografia rodzinna, familyPortraits.pl - portret rodzinny dla wymagających! (2) Zapraszamy wszystkich na rodzinne sesje zdjęciowe. Specjalizujemy się w... familyPortraits szkoła tańca na rurze - czy są chętne? (43) Witam Czy są wśród was chętne do uczęszczania do takiej szkoły? Jak... Damian Czy są tu rodzice dzieci niedosłyszących? (4) Czy są tu rodzice dzieci niedosłyszących? monika0751 Z chęcią poznam jakąś koleżankę - jeżeli jesteś nowa w Gdańsku i brak Ci znajomych napisz :) (25) Cześć:) Szukam koleżanki / koleżanek, aby moc z kimś pogadać a może i wyjść... Nataleczka0606 terapia dla małżeństwa (1) czy któraś z was korzystałą kiedyś z czegoś takiego? czy możecie kogoś... smutna Bank nasienia (2) Co myslicie o oddawaniu swojego nasienia? z jednej strony można pomóc innym... T* Bezpłatne spotkanie dla kobiet w ciąży - polecam (1) Bezpłatne spotkanie dla kobiet w ciąży - Akademia MamaPyta.pl w Gdańsku - 18... Zofia