poważny problem (14) Cześć, jestem tutaj nowa. Mam poważny problem, a mianowicie od roku jestem z... zara28 Lokal na urodziny - Przymorze. (4) Chcę wyprawic swoje urodziny dla kilkunastu osób. Jaki lokal polecacie? aby... Ania Teściowie-Jak się witacie i żegnacie? (22) Dziewczyny jak witacie się i żegnacie ze swoimi teściami? Jestem troche w... MMM90
Lampion - gdzie kupię? (9) Gdzie w Gdyni (najlepiej) mogę kupić taki lampion do odpalenia i puszczenia w... Mo Szukam aktywnej mamy która równiez nie dawno urodziła dzidzie:) z okolic OLIWY -PRZYMORZA:) (2) Mieszkam w Oliwie :) Chętnie spotkam się na kawę i spacerek :) kronke@wp.pl gosiaa płodność (9) mam pytanie czy ktos wie moze gdzie mozna w gdansku zrobic badanie na... gd chlopak mlodszy 0 7 lat (14) Ostatnio poznalam chlopaka jak na swoj wiek dojrzaly, spotkalismy sie pare... dziewczyna syleweste w Karczmie u Jakuba Pruszcz Gd. (1) Ktoś byłł? poleca? ;))) gdzie się wybieracie i jakie macie sprawdzone... jolia Pole dance w Gdyni (3) Witam wszystkich :) Chciałabym zacząć chodzić na zajęcia polce dance do... chochlik kto wie z kąd musze przesłać dokumenty do POrdu (4) dziewczyny 2 lata zwlekałam z podejściem do egzaminu na prawko gdzie muszę... marta Wyrafinowane Kobiety (14) Zona zadzwonila na mnie na policje i powiedziala ze chce ja pobic. Na dodatek... Piro Stres na nauce jazdy (12) Nie wiem czy to tylko ja mam takiego stresa wyjeżdżając na ulicę, dziś... Monika wniosek do prokuratury (6) Witam. Mam problem. Musze napisac wniosek do prokuratury o uchylaniu sie od... ms Szukam osób niesłyszących i niedosłyszących z terenu Trójmiasta i okolic (3) Witajcie, Poszukuję osób z ubytkami słuchu z Trójmiasta i okolic w celu... niesłysząca Gdańsk Rynek Jagielloński i Sopot Wyścigi - kiedy ciuchy???? (8) Hej, jak w temacie. Orientujecie się kiedy na Rynku Jagiellońskim i na tym w... Zoja poznam na wspolne spedzanie czasu (6) Hej:) poznam kumpele najlepiej w okolicy mojego wieku a ja mam 25 lat.... dziewczyna Alkohol (20) jak często się u Was pije? piątek świątek i niedziela? każdy weekend to... ?? forfit na Zaspie opinie (11) Witam czy ktoś korzystał z zajęć aerobiku w siłowni forfit? jeśli tak to... zainteresowana jacuzzi najlepiej w Gdańsku (7) Wymyśliłam sobie wypad do jacuzzi z partnerem w ciągu dnia, ale niestety nie... madziorek375 Idealny dzień w Trójmieście -- POMOCY! (16) Jutro mam okazję spędzić cały dzień z kobietą moich marzeń.. moze to byc... Romantyczny...