Gdzie waszym zdaniem najlepiej kupowac? (6) Jak w tytule, gdzie waszym zdaniem najlepiej kupowac produkty codziennego... Kupiec gdzie w Gdańsku do dentysty po implan lub mostek? (10) hej dziewczyny mam pytanie - mam brak jednego zęba, który trzeba by w końcu... mmm ślub z osobą niewierzącą (6) hej, jak wygląda ślub z osobą nie wierzącą? wiem że formułka jest inna,... promyk
kretyn i pajac głowa boli WRÓŻBITA MACIEJ (12) on chyba naprawdę wierzy że ma ,, moc " jest na dodatek chamem ,... tropiciel debili sklep eco (9) Chciałabym otworzyć stacjonarny sklep ze zdrową żywnością , suplementami... grinka146 poszukuje dziewczyn,ktore same wykonuja bizuterie (17) jak w temacie :) olenka_21 Zumba w okolicach Kowal -gdzie?? (5) Dziewczyny wiecie może gdzie odbywają się zajęcia z zumby w okolicach Kowal?... A./ Zumba (1) Witam. Czy ktoś z Was wie może gdzie w Gdańsku są zajęcia zumby ale w sobotę... anettkaboss Poradnik-jak być szczęśliwą posiadaczką dobrego faceta:-) (5) 1. Jesteś piękna!żadnego narzekania typu mam gruby tyłek, celuit, małe... szelma teściowe i ich przywary (31) jakie wady najbardziej Was wkurzają? Moja teściowa na każdy nasz zakup typu... szelma poszukiwany sklep... (7) Dziewczyny, pilne!! Widziałyście gdzieś w Gdańsku takie kufle???... ja! tusz carlo di roma (2) czytalam ze jest rewelacyjny -wiecie moze gdzie mozna go kupic? kkkkk joga dla kobiet w ciąży (3) Czesc, czy któraś z Was chodziła na jogę dla ciężarnych w Sopocie? Podobno... aknahh WYNIKI KONKURSU "CHOINKOWO"!! (14) Witajcie ponownie. Po burzliwej naradzie Jury podjęło decyzję o tym,... admin137 Siłownia (3) Czy ktoś jest chętny na wspólne uczęszczanie na siłownie? Ćwiczę dla... ax Fitness w Gdyni (4) Szukam ciekawej oferty fitness w Gdyni, najlepiej okolice Karwiny, Dąbrowa,... Balbinka27 Jak się najszybciej i najlepiej zabezpieczyć? (24) jak najszybciej i najlepiej się zabezpieczyć? Mam już 2 dzieci i nigdy się... Ona gdynia Prezent dla żony pod choinkę ) (38) Witam serdecznie drogie Panie:) Pisze tu,gdyż mam wielki problem - kompletnie... Kobe rocznica ślubu-gdzie się wybrac? (6) Już za kilka dni mam rocznicę ślubu. Macie jakies sprawdzone fajne... już niedługo Wróblówka - Otomin (7) Witam, czy mógłby ktoś wypowiedzieć się na temat Wróblówki w Otominie? Czy... Ania