Szukam wesołych kobitek z Gdyni - 30+ (1) Witam, mam 35 lat i niewiele wolnego czasu. Mąż, dzieci....jak każdy. W Gdyni... Paula One Billion Rising / Nazywam się Miliard (13) Może nie wszyscy jeszcze słyszeli - dziś w miastach całego świata... Nazywam się Miliard Poszukuje koleżanki, kobiety o pokrewnej duszy ( okolice Gdańska,Gdańsk Południe ) (9) Witam, Jestem 26 letnią gdańszczanką i artystyczną, niespokojną duszą.... Beata
chciałabym zadedykować piosenkę facetowi... (3) witam, chciałabym zadedykować nowo poznanemu facetowi piosenkę, żeby dać mu... Natalia samotna mama (156) Witam. Jestem samotna mamą 5-letniego chłopca. Mieszkam i pracuje w Gdyni.... groszek1516 Gdzie można znalezc psychiczne wsparcie dla maltretowanej Mamy? (6) Witam, Czy znacie może jakieś miejsce gdzie moja mama może znaleźć wsparcie,... madlenn69 ocenianie bardzo szybko ludziom przychodzi (5) Mam 56 lat jestem bardzo cięzko chora , po wielu operacjach w tym operacji... Liliaanna kurs samoobrony dla kobiet? (4) Witam! Gdzie w Gdańsku można znaleźć kursy samoobrony dla kobiet ? Anais głęboki wózek dziecięcy potrzebny (3) Drogie Panie, może któraś z was ma do oddania taki wózek? Przechodząc obok... funky_koval GRUPA WSPARCIA GDYNIA!!! :) (8) Witam :) szukam osób chętnych do utworzenia grupy znajomych dopingujących się... Andza pomocy (12) witam nazywam sie magdalena i jestem mieszkanka gdanska.w 2010 roku odeszlam... MAGDA89 Walentynki (1) Już za tydzień. Niby nic a jednak miło czymś zaskoczyć drugą osobę. Odpadają... Zołi szukam studentki do wspólnego odchudzania (3) ...jako, że nie jestem zwolenniczką forumowych wiadomości typu a ja zjadłam... migawka:) restauracja na uroczysty obiad, fotograf- chrzest. Co i kogo polecacie w Gdańsku? (3) wiem, że temat był poruszany kilka razy, ale jestem ciekawa jakie są... demolka Dobry pomysł z ogłoszeniem. (4) Mam 36, jestem mamą dwóch dziewczynek - 15 i 7 lat, więc z chęcią poznam... gioconda76@interia.eu gdzie na weekend? (8) Gdzie można wybrać się na weekend? Ma byc przytulnie i romantycznie ;) motylek Podziel się wspomnieniami 30-stka (4) Jak w temacie, podajcie miejsce, ilosc osob, jaki koszt imprezy i ocena... 30letnia trening z Ewą Chodakowską (26) ktoś trenuje? ktoś zamierza? ja wczoraj przeżyłam swój pierwszy trening -... szafaPoli niesprawiedliwy konkurs parku handlowego (3) Jeden z gdańskich parków handlowych na Matarni organizuje kokurs na... Kinka dodatkowe jazdy (36) czy ktos moze polecic sprawdzonego instruktora ? aga