męskie szelki?? (1) Mam dość nie typowe pytanie do Was drogie panie, mianowicie czy podobają Wam... tommy Czy brakuje dobrego second handu? (3) Witam wszystkich, mam takie pytanie do Was. Czy uważacie, że brakuje w... mammamia23 gril opinie (2) hejka zastanawiam sie nad takim grilem... ja
Pralnia XXI wiek (6) Witajcie, Chcialbym was podpytać co sądzicie o Pralni XXI wieku, tzn.... plywak wymiana/ sprzedaz ubrań (2) Hej dziewczyny wybieracie się może na babi targ organizowany w Sopocie 23... Natkes znalazłam obrączkę ślubną i szukam właściciela (17) 25 lutego w Sopocie na ul. Kazimierza Wielkiego znalazłam obrączkę ślubną... Anucha GDZIE STUDZNIÓWKA (1) witam, nie mam pomyslu gdzie zorganizowac w styczniu licealistom studniówke,... Taszik Co kupić koleżance z okazji obrony doktoratu? (15) Nie jest to moja bliska znajoma, ale codziennie się widujemy. Furia Joga dla poczatkujacych (3) witam dziewczyny czy może cie polecić jakieś fajne miejsce gdzie można w raz... Magda Ogłoszenie parafialne : Koleżanka/ki potrzebna/e od zaraz ! :) (1) Hej wszystkim ! :) Czy znajdzie / znajda sie wsrod was kobity przed 30ka... :) ks sanepidowska (2) Witam czy ktoras z was wie co teraz za badania trzeba zrobic do wyrobienia ks... emka AKADEMOS (2) czy polecacie? zależy mi na cardio i siłowni...ile płacicie za karnet open?... foczka Wesołe babki-singielki 30+ zgłoście się:) (4) Czy są tu jakieś wesołe singielki po 30-tce? Macie ochotę na wspólne wypady... Aga fitnes dla kobiet - gdzie? (12) gdzie najtaniej/najlepiej w gdańsku misia1984112 Poszukuję koleżanki do realizowania wspólnej pasji (1) Witam=) Od długiego czasu interesuję się tańcem współczesnym (hip hop, street... Becia szukam dobrego adwokata do podzialu majatku (6) J.w sprawa baardzo skomplikowana, dajcie jakieś namiary.czy jakaś mama z was... ela problem w nawiązaniu kontaktów (4) HEj !! mam 21 lat moim probleme jest to że zawsze wydaje mi się że nie będę... inkidi gdzie najtańsza pralnia (spodnie od garnituru)? (Zaspa, Oliwa, Przymorze, Wrzeszcz) (4) Muszę oddać spodnie od garnituru. Zawsze dawaliśmy w Alfa Centrum. Nie wiem... basiula nauka Samby w Gdańsku? (4) jak w temacie :) ktoś coś wie...? z góry dziękuję :) Paula poszukuje pilnie!!! (2) Dziewczyny kiedyś na forum była dziewczyna która maluje fotoportrety ze... karolina1985