Spowiedz matki chrzestnej (7) Gdzie znajde spowiednikow ktorzy udzielaja rozgrzeszenia pomimo mieszkania z... Kokosanka SWAP - bezgotówkowa wymiana ciuchów! (26) Zbliża się jesień, a wraz z nią porządki w szafie. Trochę miejsca na nowe i... ALEX a skąd wiedzieć, że to jest to (3) w nawiązaniu do wątku "czy kocha się tylko raz?": a skąd wiedzieć, że... fi
kaufland i inne warto, nie warto???? (10) jak myślicie warto kupować w dyskontach, hiper i super marketach. Macie... misio23 samotne macierzyństwo (1) Witam! Piszę pracę magisterską dotyczącą obrazu samotnego macierzyństwa.... bak Sprzedaż ubrań do "ciuchlandu". (8) Czy orientujecie się może, Drogie Panie, czy istnieje możliwość sprzedania... Magda perfumy taniej (17) Czy zna ktoś jakąś perfumerię w której można kupić orginalne perfumy ale... kitty kat makijaz permanentny - kreski gorne i dolne (26) Drogie dziewczyny, chcialabym wykonac u siebie kreski gorne i dolne. Zalezy... vibrio Dziewczyny od rękodzieła- poszukuje:) (5) Odezwijcie się prosze:), wiem że jest tu kilka... Chodzi o podziękowania dla... martka83 WYNAJECIE SALI -GDZIE? (3) gdzie moge wynajac tanio sale z zapleczem kuchennym na 30 /35osob prosze o... weronika Mam problem z przesyłką (14) Zamówiłam książki na allegro i zapłaciłam za list polecony priorytetowy. Pani... I. szukam koleżanki, przyjaciółki (9) witajcie, mam 32 lata, 2 córeczki i mieszkam we wrzeszczu. szukam koleżanki w... xymena0 gdzie zamieszkac w Trojmiescie?? bardzo prosze o rady mieszkanki tej cudownej czesci Polski;)) (49) Witam wszystkie mieszkanki Trojmiasta ;))) Bardzo potrzebuje Waszej rady.... ja pomozmy tym dzieciom pomozecie? (3) kochani poruszyla mnie bardzo ta historia sama jestem samotna mama i takze... beata hurrraaaaaaaaaa (19) Jestem w 5 tyg ciaży!! Monikaa zgadzasz się z tym to podaj dalej (1) http://www.wyrazto.pl/billboard/83281 Grażyna Gdzie naprawić starą maszynę do szycia Łucznik ? (6) Proszę o pomoc, bo moja stara maszyna do szycia odmawia pracy :-( Czy są... lubiebratki ROZWÓD KOŚCIELNY (19) Od pół roku przymierzam się do rozwodu kościelnego - unieważnienia małżeństwa... Bartek Internetowa grupa wsparcia dla rodziców i bliskich dzieci z CZR/spektrum autyzmu - Trójmiasto i woj. pomorskie (1) Serdecznie zapraszam do dołączenia do grupy wsparcia (w tej chwili... żółtyangrybird pięcio i pół-latek w pierwszej klasie? (3) Syn urodził się w grudniu 2010 roku w związku z czym jezeli nic sie nie... asindzia