Zasiłek pogrzebowy (2) Dzień dobry, Proszę o informacje czy momencie kiedy matka pochowa swojego... M. Kobieta - to ZŁO. Zło nieodgadnione... (10) Chcę zamieszać. Wzburzyć Wasze nastroje. Powiedzieć prawdę... Docenicie to?... Szowinista Co sądzicie o kawie nescafe creme sensazione ???poprosze o porade (14) Czy naprade jest taka łagodna ???czy jest łagodniejsza od nescafe classic itp... kicia20
Jest ktoś chętny na wspolna siłownie (2) Czy sa tu jakieś chętne mamy które wybrałyby się od poniedziałku na siłownie... paula2411 Dobry sprawdzony dentysta w Gdansku na ksiazeczke NFZ (6) Bardzo prosze o namiary. Dzieki wielkie ! She Nie zaproszą? (13) Hej!5 lat temu brałam ślub zaprosiliśmy ok 120 osób w tym chrzesną mojego... monika0751 Czy mozna jej ufac? (12) Prosze o rade co myslicie na ten temat. Poznalem dziewczyne w zeszlym roku... Tomasz Urodziny męża (11) Niedługo Jego 30tka. Chciałabym coś fajnego zorganizować.... suseł czy to przyzwyczajenie... (5) witam. od jakiegoś czasu partner mnie nie zauwaza.wszystko robie sama. nawet... ja gdzie urodzinowy piknik?? (8) Za ok. miesiąc mój suynek ma 4 urodziny. Pomyślałam, że fajnie było by... inka5 Odchudzanie ;) (7) Cześć :) Kupiłam rower miejski damkę, od jutra zaczynam jeżdzić - 10 km w... Renata ćwiczenia w ciąży (2) Drogie Mamy! Jeśli znajdziecie chwilkę wolnego czasu to proszę wypełnijcie... iiwonek Szukam koleżanki na spacer z dzieckiem - Gdynia (1) Witam, Zrobiła się ładna pogoda, dziś byłem z córeczką w teatrze na... paul-82 Wasze ulubione książki? (47) Zainspirował mnie wątek o thrillerze :) Jakie książki lubicie? Przyznam... Stvoriczko Program LifeStyle w Super-Pharm (4) Witam serdecznie, piszę pracę magisterską na temat skuteczności programu... polix Co łatwiejsze: znalezienie dobrej pracy czy faceta do stworzenia zwiazku partnerskiego? (8) Dziewczyny od dłuższego czasu zastanawiam się czy tylko mi jest tak ciężko... k.k.k. do singielek (4) Czesc dziewczyny. Postanowilam napisac i zebrac jakas, chocby niewielka,... ania moze jakas kolezanka (7) witam jak w tytule. milo jak by byla z mojej dzielnicy ;) mam 25 lat lubie... emiska wygladam jak by, byla w 4-5 mies ciazy a nie jestem ? (7) Witam jak w tytute. Moj brzuch jest tak zaokraglony i wyoglada naprawde jak... kasia Zgubić zbędne kilogramy- GDANSK-gdzie? (9) Szukam informacji na temat klubow skupiajacych osoby majace problem z... ely