uwaga na lekarzy z klinicznej (13) W końcu doszłam do siebie i chcę opisać moją przygodę ze szpitalem na... mikag makijaż permanenty brwi (13) Chciałabym sobie zrobić makijaż permanenty brwi. Czy możecie polecić mi... kobieta prośba o wypełnienie ankiety do pracy mgr (4) Bardzo proszę o wypełnienie ankiety do mojej pracy magisterskiej - dotyczy... P.
Koleżanka do klubu i nie tylko. (1) Hej mam 19 lat i szukam chętnej koleżanki (lub koleżanek) do wypadów do... wosia szukam koleżanki do spędzania wolnego czasu ,kino,zakupy,pogaduchy,kawa,wyjście na imprezę,siłownię itd. (121) ja 26 lat ,szukam kompanki do spędzania wspólnie wolnego czasu :) z Gdyni... ola Urodziny w plenerze (2) Witam, Poszukuje animatorów na urodziny dla dziecka. Czy ktoś może polecić -... Mama ksiazeczka sanepid.. (3) hej jest tu jakas dziewczyna co pracuje na promocjach i wie czy mozna na lewo... emiska Kwiaty na zakończenie roku - gdzie? (4) W piatek mój syn ma zakończenie roku szkolnego (klasa maturalna) i musi kupić... K. w ciąży (5) Witam, jak wy kobiety w ciąży spędzacie wolny czas, jakie są wasze... Migotka roboty kuchenne (9) Czy posiadacie drogie Panie w domach roboty kuchenne, jeśli tak jak się... luka2 bukiecik na ślub cywilny (4) Witam, moje pytanko dotyczy bukiecików ślubnych. Którą kwiaciarnie polecacie... Ania szukam koleżanki, przyjaciółki (3) Witam,jestem z Gdańska mam 37 lat wychowuje samotnie 8 letnią... inka Czy powiedzieć znajomej, że jej 20-letnia córka studenka spotyka się z biznesmenem? (31) Znam tego człowieka jest żonatym i bardzo zamoznym człowiekiem ma dwójkę... kora2702 Nic mi się nie chce (: (20) Straszne tj... brak pracy, dziecko, brak ochoty na cokolwiek... zamiast... załamana Klub zdradzanych przez "naszą-klasę" (9) Może trzeba założyć taki klub bo chyba niektórzy za bardzo się wczuwają w... julka08082005 Rumia (19) Witam wszystkich, Jestem obecnie Gdańska, mam tu znajomych, życie poprostu... kasia :) taka beznadzieja mnie ogrania.. (7) Praca beznadziejna, nienawidzę tej pracy. Zrezygnować nie mogę ze względów... alina Os 4 Pory Roku i okolice (9) czy któraś z Was mieszka na tym osiedlu bądź w okolicy? Głownie interesuje... nulka Bierzmowanie (2) Rozumiem wszystko jesli chodzi i pieniądze ,ale nie rozumiem dlaczego... roki Trójmiasto - Prośba o krew dla dziecka A (-) PILNE! (1) Na Facebooku pojawiła się poniższa prośba:... mu