Poznam koleżankę (1) Witajcie :) Z chęcią poznałabym koleżankę/koleżanki(najlepiej Gdańsk) -... Ona od kiedy wyprzedaże? (3) Kobiety! Od kiedy zaczynają się wyprzedaże? Niestety nie ma czasu chodzić... mjot24 nie wiem co robić.. poradzicie?? (80) nie wiem od czego zacząć... moje małżeństwo się rozpada, nie wiem co robić..... majka
badanie na obciążenia organizmu - gdzie można zrobić? (2) Hej! Poszukuję badań, żeby sprawdzić obciążenia organizmu. Najbardziej zależy... Dorota szukam Krawca (3) jestem z Gdanska niedaleko Qerfura, szukam dobrego krawca moze ma ktos... TI Dziołchy ! A może siatkówka na plaży ? :) (3) Co myślicie nad tym aby od czasu do czasu późnym popołudniem popykać sobie... :) Ile dla niani w Gdyni? (20) Po wakacjach mam zając się rocznym chłopcem przez 10 godzin dziennie.Ile... Kasiek78 Obrażalski mąż (8) Czy zdarzyło się Wam,że mężowie się "fochują" i obrażają? Bo mój robi to... Andrea szukam kolezanki (5) hej! mam na imię Monika i mam 31 lat.Jestem mamą 2 synkow( 2,4... mona poszukuję młodych mam na spacery otp. (2) Mam 22 lata i 10mc córeczkę, właśnie się przeprowadziliśmy nikogo nie znam a... oliwa facet z rowerem (4) Witam, Jestem w 9 miesiącu ciąży i na moje nieszczęście nie mam samochodu i... annete Pytanie do dziewczyn zajmujących się scrapbook'ingiem (2) Potrzebuję album w formacie A4 z 25 kartkami w środku, na które będę mogła... olusia30 Szukam na Spacery z psem :) (8) Poszukuje osob chętnych na spacery z psami :) Ludzie zabiegani wychodzą na 5... ja;) maz,dziecko,samotnosc... :-( (26) od 5 lat jestem mezatka,mam 4 letnia corke i jestem strasznie samotna...maz... gdynianka POMOC DLA EWY (11) Ewa mając 19 lat zachorowała kilka miesięcy przed maturą. Diagnoza złośliwy... anonimowy Po czym poznac (43) Że facet jest zainteresowany kobietą? Że mu się podoba? Angelina szukam fajnej kumpeli do wspolnych wypadow (2) szukam fajnej kumpeli do wspolnych wypadow na tance czy pub taka zeby... zygfrydzia Nie lubie gotować, więc zamawiam diete do domu i mam pytanie (3) Chciałam zapytać czy któraś z Was korzysta z jedzenia zamawianego do domu? Ja... ellea1983 L4 a ciąża-Gdynia (9) Koobietki,pomóżcie.Jestem w 14 tygodniu ciąży.Chodzę do ginekologa,ogólnie... Kosia poszukuję (1) Witam! Poszukuję osoby która wykonałaby sesje dla mnie i córki. Może jest... bedronka