Znajdą się chętni do wspólnych ćwiczeń, spacerów? Gdańsk-chełm (48) Mam pytanie, chciałam zapisać się na aerobik do klubu ALF, ale ciekawa jestem... Paulina SZukam kogos z Chełmu do wspolnego cwiczenia :) (3) lato juz przyszlo a tu dalej oponki pomyslalam ze mozna by w grupie razem... ab Samotna mama z Gdyni - odezwijcie się (1) Hej, Jestem samotną mamą z Gdyni - mam 35 lat i 2-letniego synka. Poszukuję... kornelia-100
Złoty środek na brak zainteresowania i empatii ze strony lekarzy? (7) Witam, mam problem z którym sama nie umiem sobie poradzić, może któraś z was... Dyta tatuaż - pomocy (15) chciałabym sobie zrobić tatuaż (od 7 lat) i uważam że do tego dojrzałam, lecz... malasia Jak wychowujecie (16) swoje dzieci że tak się zachowują? Po prostu tego nie idzie wytrzymać, od... AnnaAnna domek wypoczynkowy (8) Witam:) Mam mały problem.... Kobietki doradźcie mi gdzie mogę wysłać znajomą... ollla123 może ktoś ma taki problem jak ja (6) witam, mam bardzo wstydliwy problem. Nie wiem co robić. Moja mama zaczęła... zrozpaczona Mieszkanie 2 pokoje w Pruszczu Gdańskim WYNAJMĘ (2) Wynajmę mieszkanie 2 pokojowe z aneksem kuchennym w Pruszczu Gdańskim.... mimi75 POLARIS ICE z Chwaszczyna. ZNACIE? (14) Witam, mam pytanko związane z ta firmą. Ciągle ukazują się ogłoszenia, że... Anka anoreksja, prosze o pomoc (5) potrzebuję z kims porozmawiać, nalepiej z osobą która przeszła przez... mała24 Czy jeśli jestem lezbijkiem - to jestem gorszy? (10) Uwielbiam Kobiety. Czy to coś złego? Taki już jestem. Mateusz wyjazd nad morze - gdzie najfajniej ?? poza trojmiastem ?:) (11) Gdzie warto pojechac nad morze baltyckie ? Gdzie cos sie dzieje mozna... Iwona84 hej hej (6) Chętnie poznam nowe koleżanki na disco,kino czy shoping czy silownie czy kawe... martina Spacery z psem i mówiąc po polsku. Wrzeszcz/Strzyża (4) Dzien dobry Szukam kogoś na spacery z psem i mówiąc po polsku. Jestem... Jars777 czy jest tu ktoś kto pracuje w PUP (1) Staram się o dotację na otworzenie działalności. Muszę napisać odwołanie-... Mala-Mi- obiad weselny (8) witam, mam pytanie skierowane do kobiet które zamiast wesela miały tylko... promyk SERWIS-SMAKU GDYNIA SALA BANKIETOWA - proszę o opinie. (2) witam! czy ktoś z Was miał okazję korzystać z sali bankietowej serwis smaku... monia Wiara (102) W jaki sposób wierzycie? Czy Wasza wiara polega na odbębnianiu Mszy Św. w... Sniezka4 POLECANE PRZEZ WAS KSIĄŻKI (10) Cześć Dziewczyny, jestem tzw. molem książkowym. Z chęcią poznam Wasze opinie,... Pozdrawiam