Jakie macie problemy z waszymi facetami? (22) Wpisujcie się proszę do tego wątku, jeżeli wasz facet czymś was wkurzy i... Marika towarzyszki do odchudzania (6) Hej! Moze jest wsrod Was osoba, ktora chcialaby razem ze mna powalczyc o... m. szukam przyjacółki (4) Witam, mam 29 lat, męza i 2 letniegi synka.W Gdańsku mieszkamy od kilku... szczera29
Dobrą, ciekawa, wesołą KSIĄZKĘ! Polecicie coś? (10) zaskakującą - nieprzewidywalną, taką którą będę chciała przeczytać jednym... ma am kobiety 35 plus poznajmy się (63) ZAPRASZAM DO WPISYWANIA SIE... a pozniej moze sie spotkamy na kawe, moze... Andzelina Balerina szukam kumpeli (6) witam,zacznę od tego ze jestem zaskoczona, ze tak wiele postów dotyczy... iwka 36 Gdzie poznałyście swoich facetów? (20) Próbowałam ostatnio przez neta (tj czat),ale to zbiorowisko zboczeńców.... Lidia Bieganie dla początkujących, bez kondycji , z lekkim.nadbagażem ;) (18) Może znajda sie wsrod was chetne do rozpoczecia biegania? Gdzies w Gdansku?... Kaska depresja (12) ja sobie radzicie z tym.... czy sobie radzicie.... bo mi się nic niechce...... magda Czy jest lub są chętne tu osoby zainteresowane zapisaniem się lub już zapisały się na kierunek "opiekunka dziecięca" ? (1) Witam serdecznie ! Czy na forum jest lub są osoby zainteresowane... RÓŻA Poszukiwana koleżanka .... (1) Poszukiwana raz jeszcze koleżanka z Redy lub Rumi na babskie pogaduchy ,kawkę... MM Jakich płynów do płukania używacie? (11) Jak w temacie? W czym pierzecie i płuczecie, żeby pranie było miłe w dotyku i... samba_mamba Kto chętny na fitness/siłownię ? (8) Ja co dzień obiecuję sobie, że od jutra będę ćwiczyć, wychodzi jak zawsze :)... Martyna Masakra (1) Ten wasz feminizm przekracza wszelkie granice. rad wyroki sądu (1) ponieważ wszystkie wyroki Polskich Sądów mówią , ze nasz sytem emerytalny... ************ Nierówne traktowanie dzieci (1) Czy spotkaliście się z czymś takim. Bo moje osobiste doświadczenia i... Newada Chrzest - restauracje Gdańsk Sopot TANIO gdzie? (1) Jak wyżej - chodzi mi o lokale (restauracje) w Sopocie, Oliwie, na Żabiance,... Kasiula1986 wspólne gotowanie (6) Kobietki z trójmiasta:) Czy wiecie może czy organizowane są w gdansku lub... ona25 kobieta z bielactwem ? (14) Moje pytanie dość nietypowe i liczę na normalne odpowiedzi. Jak ma sobie... Kamila gdzie oddać używaną odzież (10) jak w temacie - gdzie oddajcie używaną odzież, ręczniki, pościel, etc.... apolonia