e-papieros (8) Planuje zakup, ale poki co na tym sie konczy bo kiedy poszlam do sklepu to... martuchowata nie wiem co robić.. poradzicie?? cz. 2 czyli co u mnie... (12) hej piszę do Was bo bardzo dużo u mnie słychać... póki co niekoniecznie... majka haluksy ? halluxmed przeźmierowo ? (6) Witajcie ! czy ktoś z was miał może operowane haluksy w klinice Halluxmed w... zuzka_11
Gdzie w Sopocie wieczór panieński? :) (2) Może któreś z was robiłi, brały udział w wieczorze panieńskim w ktoryms z... Ja :) Fajna knajpka by zaprosić na obiad partnera biznesowego (4) Hej, Muszę zaprosić współpracowników na obiad, czy znacie fajną knajpkę,... Głodna Co się daje z okazji obrony doktoratu? (4) Hej, wybieram się na obronę doktoratu, chciałabym kupić coś dla koleżanki,... Kamila Pomysł na życie (8) Czesc, Chciałam Wam prosić o rade, pomysły ... Mam męża, córke która ma 1,5... Madzik Ciekawe zabawy w łóżku :-) (78) Witam...czy ma ktoś jakieś pomysły na zabawy w łóżku?? Pozdrawiam !!! klara Szukam koleżanki która ma dzieci (4) Mam dwoje dzieci Hanię - 5lat i Jasia 1 rok. Wszystkie koleżanki nie mają... dominika czy jeszcze kiedyś będę szczęśliwa? (2) Witam Postanowiłam pokrótce opisać moje nieszczęśliwe życie bo jest mi ciężko... nieszczesliwa Zmieniamy opony z zimowych na letnie WSPÓLNE ODCHUDZANIE:) (21) zapraszam wszystkich na wsolne odchudzanie ,dzielenie się opiniami... Aysel Szukam koleżanek :) (2) Witajcie Niedawno przeprowadziłam się do Gdyni na Putki Cisowskie i szukam... Aga Czego brakuje w Trójmieście? (1) Witam, Zakładam wątek tutaj, bo wiem że ma całkiem niezłe odsłony :) Chcę... Sonia Ginekolog Hanna Olszewska opinie (5) Witam Jestem w wczesnej fazie ciąży potrzebuję dobrego lekarza... kobietka Proszę o pomoc dla kolegi-potrzebna jest krew (21) Mój kolega uległ poważnemu wypadkowi .Nadal potrzebna jest krew, grupa nie ma... kulka** Koleżanka ok.30 lat z Oruni Dolnej do wspólnych ćwiczeń poszukiwana :) (1) Cześć dziewczyny ! :) Jak w tytule - poszukuję koleżanki do wspólnej walki... Kasiek mycie rąk - co sądzicie? (11) Po dojrzeniu, że ktoś (facet) po wyjsciu z toalety jedynie spłupuje ręce (nie... aizdnisa Szukam koleżanki :) 20+ (8) Cześć dziewczyny! Czy znajdzie się w naszej pięknej, ale trochę samotnej... Kiki Czy któraś z Was robi aktualnie prawo jazdy? :) (3) Razniej mi będzie na bieżąco wymieniać się doświadczeniami:) Tup Wygdać się trzeba ... rad też mi trzeba... (13) Hej Muszę się wygadać bo nie zbyt mam komu ... Od 3 lat jestem w związku ,... pa