GAMETA- BANK NASIENIA (11) Witam,chciałabym dowiedzieć się czy ktoś z WAS korzystał w klinice Gameta z... angie22 Wszystkiego najlepszego! :) (1) Najdroższe Kobiety :) Życzę, aby każdy Wasz nowy dzień był jeszcze... Czytelnik Trójmiasto.pl Szukam koleżanki na spacerki (Na Chełmie) (1) Szukam koleżanki na spacerki z dzieckiem. Mam 20 miesięczną córeczkę, więc... Aga
Do jakich szkół podstawowych w Gdańsku chodzą Wasze autystyczne dzieci! (3) Witam. Jestem mamą pięcioletniego (prawie sześcioletniego) chłopca z... mama autystyka Nowe przyjaźnie po 30 (2) Samotność mi trochę zaczęła dokuczać. Mam dwóch synów- 17 lat, 5 lat i... Vika Pomoc domowa (26) Od jakiegoś czasu zastanawiam się nad zatrudnieniem pomocy domowej i myślę,... amaranth Szukam koleżanki 30+ (wspólne zakupy, wypady do kina, do pubu, itp.) (3) Szukam 30-letnich koleżanek do wspólnego spędzania czasu wolnego... Piszcie... Aśka Zajęcia dla kobiet w ciąży (4) Witam, chciałabym w czasie ciąży chodzić na zajęcia ruchowe przygotowane... Migotka FUKS na Zaspie (6) Czy może mi ktoś napisać w jakie dni tam jest -50% a w jakie dni 3zl za szt.?... Kate grupon,gruper itd... - opinie (60) zadowolone? Czy może ktoś sie spazył? Ja ogolnie jestem zadowolona.. z... Kasik Którą z pralni polecacie? (4) Chcę oddać do czyszczenia puchową zimową kurtkę, ciężką, ze sztywnym płótnem... trtr UWAGA NA PANA MIRKA Z AGENCJI MODELEK NEXT (10) Piszę tutaj bo nasze służby są niestety bezradne. W naszym pięknym mieście... zirytowana nnt. altana ogrodowa (7) Dziewczyny, czy ktoras z Was może polecić firme, która buduje altany, od A do... Kasia zmiana nazwiska osoby zmarłej? (5) czy mozna zmienic nazwisko dziecku niezyjacemu? Beata Jakie polecacie SPA? (2) Jak w temacie. Szukam fajnego spa na weekend dla rodziców z okazji rocznicy,... Mika Freelance - dokad pojsc popracowac? (1) Gdzie w Gdansku mozna spokojnie przysiasc z laptopem bez irytowania obslugi?... Z. wspólna imprezka i miłe spędzenie czasu w damskim gronie :P (2) witam :) czy są tu jakieś chętne panie które chciałyby wybrać sie ze mna na... oliwia ahhh te wspomnienia :) (2) http://www.youtube.com/watch?v=XkX_B-0Uq3E mamma hał arr ju bejbi,ajm słabo (3) Jeśli czujemy silnie zakwaszone ciało, pomocne jest zastosowanie diety... lekasz babskie ploty :) (5) Hej, jestem "trójmiejskim obywatelem dochodzącym" :) tzn... jababa