problem w nawiązaniu kontaktów (4) HEj !! mam 21 lat moim probleme jest to że zawsze wydaje mi się że nie będę... inkidi gdzie najtańsza pralnia (spodnie od garnituru)? (Zaspa, Oliwa, Przymorze, Wrzeszcz) (4) Muszę oddać spodnie od garnituru. Zawsze dawaliśmy w Alfa Centrum. Nie wiem... basiula nauka Samby w Gdańsku? (4) jak w temacie :) ktoś coś wie...? z góry dziękuję :) Paula
poszukuje pilnie!!! (2) Dziewczyny kiedyś na forum była dziewczyna która maluje fotoportrety ze... karolina1985 GAMETA- BANK NASIENIA (11) Witam,chciałabym dowiedzieć się czy ktoś z WAS korzystał w klinice Gameta z... angie22 Wszystkiego najlepszego! :) (1) Najdroższe Kobiety :) Życzę, aby każdy Wasz nowy dzień był jeszcze... Czytelnik Trójmiasto.pl Szukam koleżanki na spacerki (Na Chełmie) (1) Szukam koleżanki na spacerki z dzieckiem. Mam 20 miesięczną córeczkę, więc... Aga Do jakich szkół podstawowych w Gdańsku chodzą Wasze autystyczne dzieci! (3) Witam. Jestem mamą pięcioletniego (prawie sześcioletniego) chłopca z... mama autystyka Nowe przyjaźnie po 30 (2) Samotność mi trochę zaczęła dokuczać. Mam dwóch synów- 17 lat, 5 lat i... Vika Pomoc domowa (26) Od jakiegoś czasu zastanawiam się nad zatrudnieniem pomocy domowej i myślę,... amaranth Szukam koleżanki 30+ (wspólne zakupy, wypady do kina, do pubu, itp.) (3) Szukam 30-letnich koleżanek do wspólnego spędzania czasu wolnego... Piszcie... Aśka Zajęcia dla kobiet w ciąży (4) Witam, chciałabym w czasie ciąży chodzić na zajęcia ruchowe przygotowane... Migotka FUKS na Zaspie (6) Czy może mi ktoś napisać w jakie dni tam jest -50% a w jakie dni 3zl za szt.?... Kate grupon,gruper itd... - opinie (60) zadowolone? Czy może ktoś sie spazył? Ja ogolnie jestem zadowolona.. z... Kasik Którą z pralni polecacie? (4) Chcę oddać do czyszczenia puchową zimową kurtkę, ciężką, ze sztywnym płótnem... trtr UWAGA NA PANA MIRKA Z AGENCJI MODELEK NEXT (10) Piszę tutaj bo nasze służby są niestety bezradne. W naszym pięknym mieście... zirytowana nnt. altana ogrodowa (7) Dziewczyny, czy ktoras z Was może polecić firme, która buduje altany, od A do... Kasia zmiana nazwiska osoby zmarłej? (5) czy mozna zmienic nazwisko dziecku niezyjacemu? Beata Jakie polecacie SPA? (2) Jak w temacie. Szukam fajnego spa na weekend dla rodziców z okazji rocznicy,... Mika Freelance - dokad pojsc popracowac? (1) Gdzie w Gdansku mozna spokojnie przysiasc z laptopem bez irytowania obslugi?... Z.