Ombre Hair trójmiasto gdzie? (9) Czy któraś z pań wie gdzie nie spieprzą mi zabiegu ombre hair w trójmieście? ksd TELEFON-kwiaciarnia-Rotmanka al. Piłsudskiego (1) witam, pilnie potrzebuję telefon do kwiaciarni na Rotmance, gdyż nigdzie nie... Kamila karta klubowa superpharm (6) Jak zdobyć taka karte programu life style ? Widzialam ze sa dobre promocje z... moniss
Co sadzicie o ALtro Mondo Dance Studio? (1) Czy już ktoś chodził tam na zajęcia? Poziom zadowalający? Czy raczej omijać z... KasiaG Szukam koleżanki na wspólne spacery z maluszkiem (1) Witam, mam na imię Agata I mam 3-miesięcznego synka. Szukam koleżanki na... toagat Vacu Fit (5) Dziewczyny wiecie moze gdzie w Gdańsku mogę skorzystać z vacu fit.Może macie... Aga Wspólniczka do wspólnych wypadów do siłowni :) Od JUTRA ? (3) Jeśli jesteś z Gdańska , masz ponad 24 lata , większą "nadwage" to... Kaśka Za stara na rodzinę ? (66) Szukam czynnie od dłuzszego czasu pracy, najlepiej chciałabym sprzątanie, w... Judyta Fly London...gdzie? (5) Gdzie w Gdańsku lub 3-mieście dostanę butki firmy Fly London? Marta Pięćdziesiąt twarzy Greya i Ciemniejsza strona Greya (16) Jestem ciekawa Waszych opinii na temat w/w książek Ona JAK POMÓC DZIECKU PO ROZWODZIE (1) Witam, Wiecie może gdzie mogę za darmo otrzymać wskazówki/porady jak pomóc... rozwiedziona Ksiądz po kolędzie - ile w koperte? (20) Ile dajecie księdzu w koperte i ile ministrantom. Wiadomo każdy daje tyle na... jj Szukam koleżanki w wieku ...30.... (33) Jestem z centrum Gdańska, może nie mam zbyt wiele czasu wolnego, bo jestem... GdaCentrum szukam koleżanki na spacery z dzieckiem i nie tylko (12) jestem mamą 2 miesięcznego synka. szukam towarzyszki na wspólne spacery z... belka83 koleżanka dla koleżanki (6) szukam fajnej laski dla koleżanki :) Ja gdzie dobrze zrobić paznokcie - gdańsk:) (4) zapraszam do mojego nowego salonu manicure , pedicure:) szczegóły:... skleszczacz Witam! Czy są chętne kobietki do wspólnego odchudzania/chodzenia na fitness lub siłownię ??? (1) Witam! Czy są chętne kobietki do wspólnego odchudzania/chodzenia na fitness... Magdalena Uwaga na bandytę (1) http://www.nadmorski24.pl/wiadomosci/11271-to-portret-pamieciowy-sprawcy-grud... Trolik Drogie Forumowiczki i Drodzy Forumowicze ! Czy ktoś z Was zastanawiał się nad tym co się stało z naszą kulturą osobistą ??? (14) Drogie Forumowiczki i Drodzy Forumowicze ! Czy ktoś z Was zastanawiał się... Magda_M. Zastanawiam się czy w tym roku nie pojechać na urlop sama tzn. bez męża ale boję się mu o tym powiedzieć. (11) Niestety nie pasujemy do siebie jeżeli chodzi o sposób spędzania wolnego... kora2702