nowa .... rodzina (10) Szukam pomocy w Gdańsku .... mam problem związany z dziećmi mojego partnera... elen1 masaż w OdNowa w Gdyni (1) Witam serdecznie, Czy ktoś korzystał z usług świadczonych w salonie masażu... Ania Gdzie sklep (2) Czy któraś z Was wie, gdzie można kupić niemiecką żywność? Czy jest gdzieśw... Asia
prośba o poradę - rodzina męża (15) Dziewczyny proszę o poradę jak mam sobie radzić z "wredną" rodziną męża... wiec fajne second handy w Gdyni (4) Jakie polecacie?? Proszę o dokładne namiary oraz kiedy mają nowy towar, a... S H Stopień pokrewieństwa w rodzinie (4) Hej,może Wy mi pomożecie bo ja nie bardzo się znam na tym.Chodzi o stopień... anna25 Jak zacząć (4) Witam mam mały problem i liczę po cichu że któraś z Was mi pomorze... weronka Neoderma Bio-peeling pokaz w Słupsku (1) Witam serdecznie :) Mamy zaszczyt zaprosić Państwa na bezpłatny pokaz... Maria Wysocka Tatuaż (22) Witam! Mam pytanko czy ktoś wie czy w trakcie ciąży można zrobić sobie... Gosiak jak długo czeka się na wyniki testu z krwi? (6) jak w temacie 3oko poptrzebny dentysta (3) proszę polećcie dobrego dentystę w gdyni lub calym trójmieście, chcę wybielać... joyful Wyłącznie Polska Porcelana (2) Hej, Znalazłam bardzo fany sklep z naszą porcelanką. bardzo szeroki wybór i... Kamila Jak zacząć ON mi tak podoba (2) Witam mały dylemat mam i nie wiem co zrobić niedawno zmieniłam pracę i jeden... Weronka Wspólne zrzucenie kg do Sylwestra !! Kto chętny???? (2) Witam :)) Szukam chętnych - i Pań i Panów (a co! :P) do wspólnych wypadów... Kaś:))) Psycholog - Twoje wymagania (1) Ważne jest, aby kobiety bez względu na pochodzenie, wyznanie czy orientację... kobiecy.gabinet Jolanta Jaworska - Karwowska Czy ktoś wie gdzie teraz przyjmuje ta Pani? (6) Kiedyś leczyłam się u niej na Jaśkowej Dolinie, było to dobrych parę lat temu... AgiAgi Darmowe zajecia w Top dance (1) Fajna propozycja czemu nie skorzystać . Małgosia Poradnia małżeńska lub psycholog (1) Witam. Dziewczyny Wy na pewno pomożecie szukam dobrej poradni małżeńskiej... lilom Psycholog - Twoje wymagania (1) Ważne jest, aby kobiety bez względu na pochodzenie, wyznanie czy orientację... kobiety.gabinet Spotkaj u nas inne mamy (1) Wychowujesz dziecko i chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Masz trochę... Ula