Ginekolog Małgorzata Błędzka (6) Witam, szukam przyzwoitej lekarki ginekolog. Czy ktoś był może u pani... Wiki STOMATOLOG DR. STABLEWSKI - OPINIE (1) dr. Stablewskiego przyjmuje w Nova Dentis w swissmedzie . duckling Dobry chirurg-stomatolog w swissmedzie (1) Witam! może miał ktoś usuwana ósemkę ząbka w swissmedzie ? i może coś na ten... duckling
ZAZDROŚĆ (13) Podczas Sylwestra, którego spędziłam z paczką znajomych na Kaszubach byłam... MissMix zajmie tylko chwilke (2) mała ankieta dla mam. pomóżcie, zajmie to tylko chwilke. dziekuje... Da cezarette kupie pilnie! (1) ma moze ktos na sprzedaz takie tabletki? Nikola pomocy (7) chce zrobic swojemu narzyczonemu wyjatkowy prezent pod choinke. ma ktos... monik Fryzjer - gdzie w okolicach oliwy na koloryzację? (9) wiem, że temat pewnie powielany wiele razy, ale dziewczyny, prosze... Oliwia Gdzie kupić pędzel do golenia? (3) Dziewczyny może już gdzieś widziałyście, szukam dobrego pędzla do golenia dla... Jay Koleżanke na siłownie (11) Może zagląda tu jakaś dziewczyna ,która miała by ochote pójść na siłownie ?... goś koleżanka na siłownie - ORUNIA "Centrum Południe" (1) Hej dziewczyny :* Szukam chętnej która chciałaby zacząć chodzić na... Kasi :) Zamówienie na świąteczne potrawy (4) Witam, chciałbym zamówić swiateczne jedzenia u jakiejs gospodyni domowej, nie... maciek Toyota Corolla 2003 1,4 Benzyna (1) Toyota Corolla 2003 1,4 Benzyna 82000 przebieg,polski salon,2... konsolasprzedam@onet.pl NNT. Ankietka do pracy mgr :) (7) Proszę odpowiedz na tę krótką ankietę... 1985sloneczko Sylwester i święta w SPA w Klekotkach! (1) Wyjeżdżacie czasem na święta? A na Sylwestra? Ja znalazłam ciekawą ofertę w... Anonsens hala targowa gdynia (2) Czy ktoś wie czy hala targowa jest dzisiaj czynna? xxx Kursy firmy Ewix - opinie (1) Witam, zastanawiam się nad jednym z kursów oferowanych przez tą firmę... africana depo provera (2) jestem dopiero po trzecim zastrzyku ale jestem bardzo zadowolona.miałam pewne... Nana chcę tylko z kimś pogadać,nawet wirtualnie (5) Od miesiąca jestem mężatką,spodziewam się dziecka-normalnie każda kobieta... domi125 Krawcowa - nauka szycia (2) Poszukuję Krawcowej/Krawca do nauki szycia. Lekcje indywidualne. gatta11@wp.pl