gdzie przyjmuje ginekolog płoszyński? (2) prosze dziewczyny napiszcie kontakt ,gdzie przyjmuje prywatnie... tutka242 sala :) (4) wyprawiam 18 i poszukuje sali na impreze. moze ktos wie gdzie jest jakas sala... Nisia pedagożka szuka pracy (3) Witajcie dziewczyny :) Mam prośbę - szukam od jakiegoś czasu pracy w... mammamia
AEROBIK FITNESS NA ZASPIE (4) może się orientujecie gdzie mogą się takie zajęcia odbywać, najlepiej w... agunia83 nnt. Sprzedam przyczepę wilk safari z 1986r. (10) Witam! W związku z powiększeniem rodziny i potrzebą kupna większego auta... AgusiaGda NAJLEPSZE MIEJSCE DO TANCA W TROJMIESCIE ! (2) jezeli szukasz super mirjsca do wieczornych spotkan tanecznych - wybierz... RECEPCJA DV TV poszukuję lekcji szycia na maszynie (4) Chciałabym nauczyć się szyć na maszynie Overlock,muszę...:)Nie mogę znalezc... ewelina dziewczyny bardzo prosze o pomoc (1) zajmie wam to kilka minut , jest to ankieta o przystosowaniu sie dziecka do... domi201 Szukamy połoznej (1) Hej, szukamy położnej z Zaspy lub z Klinicznej, z którą moglibyśmy się... maciekkasia Basen dla bobasów (Jezuici) (1) Chodzi ktoś? Jak wrażenia? My na razie zapisaliśmy się wstępnie na jedne... mamtu Dobry dentysta na NFZ z Gdyni (1) Dziewczyny, Panie mam prośbę o wskazanie jakiegoś dobrego dentystę który... Ala BIURA PODRóZY - LAST MINET - KTOś KORZYSTAł ? (9) Hejka :)) We Wrzesniu chcielibysmy wybrac sie z chłopakiem gdzieś za... Kasia Warsztaty na temat menopauzy (1) 7 września w Gdańsku, w Centralnym Muzeum Morskim przy ul. Ołowianki 9-13,... Pomorzanka PRZYSZLOSC TWOJEGO DZIECKA (1) http://www.przyszlosc_dziecka.republika.pl/ ........................... Kursy tańca Gdansk Nauka tańca trójmiasto Gdańsk Sopot pierwszy taniec szkoła tańca tango ślub CT GABI walc salsa hip hop (1) Centrum Tańca GABI Dorosłych zapraszamy na: kursy tańca, lekcje... zavic Dekalog ucznia (1) Dziewczyny - macie dzieci, które już jutro pójdą do szkoły? W programie... Bartek bilet dla dziecka, od ilu lat? (2) od ilu lat teraz trzeba kasować bilet dla dziecka? chipsy piesek rasy beagle chętnię przyjmę, kupię szczeniaczka (2) proszę o kontakt na dziks_power@op.pl osoby które mają szczeniaczki tej rasy aneczka;) uwazacie ze to dobry pomnysl zamawiac striptizaera na panienski? (4) zszokowal mnie ten watek... kiki Czy dr T. Małaczyńska przymuje na NFZ ?? (2) jak tak to gdzie ?? mirakula