Basen dla bobasów (Jezuici) (1) Chodzi ktoś? Jak wrażenia? My na razie zapisaliśmy się wstępnie na jedne... mamtu Dobry dentysta na NFZ z Gdyni (1) Dziewczyny, Panie mam prośbę o wskazanie jakiegoś dobrego dentystę który... Ala BIURA PODRóZY - LAST MINET - KTOś KORZYSTAł ? (9) Hejka :)) We Wrzesniu chcielibysmy wybrac sie z chłopakiem gdzieś za... Kasia
Warsztaty na temat menopauzy (1) 7 września w Gdańsku, w Centralnym Muzeum Morskim przy ul. Ołowianki 9-13,... Pomorzanka PRZYSZLOSC TWOJEGO DZIECKA (1) http://www.przyszlosc_dziecka.republika.pl/ ........................... Kursy tańca Gdansk Nauka tańca trójmiasto Gdańsk Sopot pierwszy taniec szkoła tańca tango ślub CT GABI walc salsa hip hop (1) Centrum Tańca GABI Dorosłych zapraszamy na: kursy tańca, lekcje... zavic Dekalog ucznia (1) Dziewczyny - macie dzieci, które już jutro pójdą do szkoły? W programie... Bartek bilet dla dziecka, od ilu lat? (2) od ilu lat teraz trzeba kasować bilet dla dziecka? chipsy piesek rasy beagle chętnię przyjmę, kupię szczeniaczka (2) proszę o kontakt na dziks_power@op.pl osoby które mają szczeniaczki tej rasy aneczka;) uwazacie ze to dobry pomnysl zamawiac striptizaera na panienski? (4) zszokowal mnie ten watek... kiki Czy dr T. Małaczyńska przymuje na NFZ ?? (2) jak tak to gdzie ?? mirakula poszukuje kogos kto sie dobrze zna na kompie (5) t.j.w t annaxxxxx wieczór panieński w Club Fryzjerski Alternative (1) Czy któraś z was robiła wieczór panieński w Club Fryzjerski Alternative. Jak... Ania komputerowe przeswietlenie kregosłupa..............gdzie w trojmiescie? (10) t.j.w gdzie mozna prywatnie zrobic takie przeswietlenie? oraz jakis namiar... annaxxxxx Ciąża (10) Dzisiaj zrobiłam test ciążowy na dzień przed oczekiwaną miesiączką i wynik... ewelina DOBRY DESER LODOWY NA STARÓWCE (9) Czy mógłby mi ktos polecić jakies przyjemne miejsce z "ogródkiem" na... Ala pomoc przy pracy mgr, ankieta :) (9) Potrzebuję niewielkiej pomocy z Waszej strony, jeśli ktoś ma chwilę czasu to... Agnieszka Kluby fitnes. (1) Gdzie w Gdyni sa fajne kluby fitnes,nie drogie.? zuuza Przyjmę małego pieseczka. (12) Może ktoś z Was ma lub zna kogoś kto ma do oddania pieska,najlepiej... agusia-gdansk fitness Reda? (11) hej witam wszystkich. Mam pytanie i może ktoś mi pomoże szukam namiarów na... Krystynka