CZYSTY BASEN W GDYNI (5) Witajcie, Czy wiecie może gdzie jest czysty basen w Gdyni. Jestem w ciąży... niusial Coś nowego muzycznego na dzień kobiet ? (2) Hej nie to żebym chciał spamowac ale ostatnio trafił mi w ręce a w sumie w... Adam co naprawdę jest grane?????? (7) witam wszystkich... jestem dwudziestokilkuletnia ,zadbaną,wesołą... zawiedziona:(
psychoterapueta par (1) Szukam bardzo dobrej specjalistki, która zajmuje się terapią par, może znacie... B) Nareszcie piątek. Życzę wszystkim fajnego weekendu. (2) No i oby do wiosny kora2702 Wideofilmowanie, fotografowanie, kopiowanie kaset VHS na DVD (1) Wideofilmowanie i Fotografowanie ślubów, wesel, komunii, spotkań... jarek Gorset/tunika + spodnie na slub cywilny (2) Kobitki, gdzie w Gdyni mogę kupić jakiś ciekawy strój na ślub cywilny.... przyszła żonka zachowanie u kosmetyczki :) (24) Dziewczyny, Mam pytanie, których może rozśmieszy, ale czasem to co... crosss wymienie swoja nokie 6300 sirocco gold .. (1) jak w temacie :) moj telefon juz mi sie znudzil i chetnie wymienie na jakis z... olenka_21 Taniec dla KOBIET ! (3) Kochane Panie, jeśli zalezy Wam na elastyce ciała i gracji ruchu, to... Magda Joga rano (1) Od marca ruszaja zajęcia poranne!!! W Małym Kacku, poniedziałki godz... Asia81 Zakład fryzjerski z sauną na włoski (5) proszę o pomoc KL Coś, czego nie zapomni się nigdy... (4) Hej!:) Niedawno brałam ślub i wciąż jeszcze nie mogę uwierzyć, że to już... Mariposa777 tabex (6) czy ktos zucał z nim palenie?? chce kupic dla męża, ale nie wiem czy warto... na.cia Fitness i siłownia (19) Hej dziewczyny:).....mam zamiar od początku lutego zapisać się gdzieś na... Marta Ciekawe warszaty i wieczor dyskusyjny o MILOSCI :) (1) :) ciekawa opcja na wieczor i pozniej warsztaty w Gdyni: Chcemy kochać i... ES Poranne ćwiczenia (3) Od MARCA zapraszam wszystkich na poranne sesje jogi w Małym Kacku, przy ul... Asia81 walentynki (10) dziewczyny macie jakieś ciekawe pomysły na prezent walentynkowy dla... orange Gdzie zaprosić koleżankę na "kawę" i babskie pogaduchy??? (4) Przyjeżdża do mnie koleżanka wesprzeć mnie na duchu i chciałabym ją zaprosić... julka08082005 Jestem panikarą. Poradźcie coś... (3) Być może jestem nienormalna ale od kiedy odkryłam, że była wielka miłość... kora2702