Koliba

Restauracje Kluby, dyskoteki

Sopot, Powstańców Warszawy 90

polecam :-) (1) Świetny wystrój, fajna muzyka, blisko plaża. A co do minusów - standardowo... Darek Ka (1) bardzo fajna imprezownia. polecam!! tylko ostatnio jakoś mniej osób... wujaszek andrew Restauracja (1) Sam lokal jest przyjemny, ladnie urzadzony,tylko z jedzeniem jest nie do... Karolak
Kasia - opinia (1) Byłam tam raz w piatek, ogolnie muzyka spoko. po wystroju spodziewałem sie... Kasia troche przesada (1) muzyka i atmosfera ok, ale w szatni można by sobie darować naliczanie za... Ola koliba najlepsza:D (1) najlepsza impreza,szalenstwo na stolach to wlasnie Koliba:D Aniuulka Patka - opinia (1) ach, kocham to miejsce, kocham....chłopaki dali radę, dali radę ;) hehe... Patka Aguś - opinia (1) Wystrój: Całkiem dobrze. Klimatycznie Obsługa: Bardzo dobra ;) Czystość... Aguś beznadziejny kontkat (1) Knajpa nie dba o klienta. Chciałam złożyć duże zamówienie, niestety nikt nie... miśka Super klimacik (1) Naprawdę fajna muzyka,miły personel oraz ochrona,tance na stołach dobre... Krystian imprezy zawsze udane !!!!!!!!!! (1) nic dodac nic ujac idzesz i sie bawisz! lukiz mega imprezy (1) polecam wszystkim co lubią się wybawić przy muzyce od czasów Elvisa do... GiGy Imprezy zawsze są udane:) (1) Koliba to naprawdę przyjemne miejsce w którym można nieźle zaszaleć, a poza... basiek:) tragedia!!!! (1) pozwoliłem sobie na kolację z żoną. Pewnie dlatego ze blisko mieszkam... balas Super (1) Extra dyskoteka,fajny klimat. Dwa minusy to bardzo małe toalety i troche za... bart Koooliba (1) Naj, naj, naj. Wszystko super. Muzyka GENIALNA, personel profesjonalny,... Natus :-) (1) Koliba badzo fajny lokal spoko klimat a i ludzie na poziomie.szczegolne... magda