Koliba

Restauracje Kluby, dyskoteki

Sopot, Powstańców Warszawy 90

duzy minus za brak palarni (1) Jestem stalym bywalcem koliby.Ogolnie obsluga sympatyczna: moj ulubiony duet... robson plusy i minusy (1) Hmm mieszkam poza Trójmiastem około 80km od Sopotu.. Pewnego wieczoru... Gosia Nadal fajne miejsce. (1) Witam Kolibowiczów.Byłem niedawno na imprezce urodzinowej moich znajomych w... klient
beznadzieja (2) bardzo niesympatyczny właściciel, któremu wszystko wolno - także palić przy... Anna smród (2) niby wszystko ok ale jak wróciłam do domu to nie mogłam znieść smrodu żarcia... dariaaa Marnie naprawdę marnie (2) To miejsce naprawdę na psy schodzi. jedzenie marne w stołówce studenckiej... Paweł Podłe Jedzenie (1) W niedziele wybrałem się na spacer nad morze chcieliśmy z rodziną coś zjeść... karol s Ryby (1) W niedziele wieczorem, po weekendowym spacerze, wybraliśmy się do Koliby na... Marcin L. Jest ok (1) Bardzo fajnie, polecam każdemu kto chce się oderwać od codzienności,... Bodzio Warto wstąpić do Koliby (1) Restauracja, gdzie można szybko i tanio zjeść od samego rana po porannym... Weronika dwa razy zawiedli (2) Sylwester - porażka. Podane jedzenie było zupełnie inne, niż zapowiedziane w... Bartek Bart - opinia (1) Po raz pierwszy od dawna byłem w Kolibie. Nigdy nie przepadałem za tym... Bart Pozytywnie (1) Mimo sporego ruchu w lokalu zamówienie dostaliśmy dość szybko. Zamowilismy... m impreza 22-01-2010 (1) Wczoraj bawiłem się na super imprezie w KOLIBIE super było normalni ludzie w... Aśka sylwester (1) Bawiłem się na sylwestra za 160 od głowy i jak za taką kasę to nie sądziłem... fabrica Jedzenie (2) Generalnie moja wypowiedź będzie dotyczyła zamówionego dziś w lokalu jedzenia... SorrryGregory sylwester w kolibie (1) Byłem tam na imprezie sylwestrowej 09/10r Z przykrością muszę stwierdzić że... Firer MOJA ULUBIONA ! (1) Koliba jest cudowna, imprezuje tam bardzo często , klimat jest fenomenalny i... Ori super zabawa (1) idealne miejsce do potańczenia, muzyka super, atmosfera niesamowita. Ważne... da Polecam Kolibę za dnia :) (1) Żarcie mają kiepskie - mam wrażenie, że po prostu odgrzane w mikrofali,... Agnieszka + pies ;)