Koliba

Restauracje Kluby, dyskoteki

Sopot, Powstańców Warszawy 90

Super kucharze Jedzonko super (1) Byliśmy dzis w restauracji koliba w sopocie jedlismy ploedwiczki wieprzowe i... Ewelina Bardzo fajna knajpa (2) Uwielbiam tam chodzić jestem stałą klientką i polecam osobom, które tolerują... Aleksandra Super (1) fajny klimat, dobre jedzenie i przystępne ceny kibic Lecha
Fatalne wrażenia z urodzinowego obiadu. (1) Ostatnio zaprosiłam rodzinę na obiad. Niestety, niektórzy dostali swoje... Sopocianka Beznadzieja - Koliba (2) Pierwszy raz byłam tam na imprezie andrzejkowej w 2011 roku. Na stronie była... Aslanka Wielka porażka. (1) Jeśli standartem obsługi jest 1,5 h od momentu zamówienia do wydania przez... Mazi. niby barszcz... (1) Ostatnia nasza wizyta w Kolibie pozostawiła po sobie wielki niesmak i... Anna Napewno nie na jedzenie!!!!! PORAŻKA na całego! (1) Wybrałem się z żoną i bardzo żałuje! Wybrałem ten lokal bo jest w nim bardzo... jestem kucharzem, szefem kuchni super klimat, pyszny placek, miła obsługa (1) Byłam z rodzinką na obiedzie , placek pyszny , mąż jadł pierogi rewelacja,... gusia Super klimat. (1) Nieliczna knajpa z takim klimatem na wybrzeżu. Wielokrotnie korzystałem ze... Maciej z Wrzeszcza Nie polecam (1) Niestety niemiła obsługa potrafi zepsuć klimat każdej nawet tej najlepszej... Zawiedzeni ABSOLUTNIE brak jakichkolwiek standardów! (3) Poszlismy ze znajomymi cos zjesc i wypic po piwie. Platnosc kartą owszem, ale... Bartek Kolibowo (1) Byłam ostatnio w kolibie i bardzo mi sie podobało , aż wróciły stare... Karolinka Historia Trójmiasta do usłyszenia w barze (1) Barman niezwykle sympatyczny, nawiązujący kontakt z klientem, pasjonat -... Marzenna Grochowalska Jak najbardziej polecamy:) (1) Ostatnio w sobotę byłyśmy z koleżankami na panieńskim. Impreza świetna,... magda i ola Najlepszy gulasz w Trójmieście (1) Takiego dobrego gulaszu jeszcze nie jadłam- palce lizać - polecam smakoszom! agatek Pozytywna atmosfera (1) Pozdro dla dziewczyn pracujacych za barem. Zimna wodeczka i goracy rosol to... Krystian Imprezownia (1) Fajne miejsce na imperezy,ciekawi ludzie,ladny wystroj i mila obluga,co wazne... Dudixim Super miejsce (1) Witam.Chodzimy tam już od dawna,zawsze miło spędzamy tam czas,fajna muzyka,... Anita Plusy (1) Nadal fajne miejsce,dobra muzyka,miły personel a także to co ważne to fajni... Marta