Joanna - ocena (1) Kierowca zadzwonil, ze bedzie za 6 minut, po 10 min zadzwonilam na centralę,... Joanna Marek - Karczemki - opinia (1) W poniedziałek zamówiłem taxi z Zaspy do Karczemek (pojazd fatalny cena 55... Marek - Karczemki Orłoś - opinia (1) Od kiedy firmę przejęło iTaxi jest po prostu fatalnie nie polecam Orłoś
Jacek - opinia (1) Dziś zamówiłem Komfort taxi na godz.06.10. Kierowca wykonał kurs 6,36kmNa... Jacek Kacper 30 Oliwa - opinia (1) Super taxi w Gdańsku tanio szybko wygodnie i zawsze na czas Kacper 30 Oliwa Katarzyna - opinia (1) Zawsze korzystam przyjeżdżają na czas.Opsluga super. Katarzyna Joanna - opinia (2) Dziś o godz 8 .40 zamawiałam taxi comfort na terenie Tczewa dzwoniłam od... Joanna ewa - opinia (1) polecam miła obsługa,potrafią doradzić. ewa Konrad - opinia (1) Profesjonaliści. Polecam można na nich polegać Konrad PK - opinia (1) Szybko i tanio, a w aplikacji na Androidzie można zapłacić podpiętą kartą... PK Marcun - opinia (1) Profesjonalna firma. Jeżdżę z nimi od lat. Mili kierowcy. Dobre czyste... Marcun Q - opinia (1) Firma zleca usługi różnym taxi. W efekcie cena za kurs jest zawsze różna. A... Q Grzesiu - opinia (1) Wysoka jakoś świadczonych usług, profesjonalizm i miła atmosfera Grzesiu Katarzyna Zmysłowska - opinia (1) W Niedzielę wieczorem ( 23/08/20) zamówiłam taksówkę na Pon rano( 24/08/20... Katarzyna Zmysłowska Jarosław - opinia (1) wszystko ok, tanio szybko i kultularnie, polecam!!!! Jarosław stały klient od ponad 20 lat - opinia (1) tragedia, kłopoty z zamówieniem stały klient od ponad 20 lat Weronika - opinia (1) Zlecenie zrealizowane szybko, bezproblemowo z niska dopłata za busa. Polecam. Weronika Kamil - opinia (1) Czysta tragedia! Jestem stałym klientem od ponad dwudziestu lat. Byłem wierny... Kamil Agata - opinia (2) Jestem zawiedziona. Taksówkę zamówiłam dzień wcześniej ponieważ bałam się,że... Agata Taxi (1) Korzystam od dawna. Polecam. Ceny ok czas dojazdu spoko. Kierowcy jak... Klient j