Super, polecam (1) Pozytywne zaskoczenie pod względem ceny, naprawdę bardzo konkurencyjne.... Paulina Nie polecam. (1) Jestem zawiedziona, zostałam bardzo niemiło potraktowana, a dodam, że jestem... Małgorzata Żałosne (1) Pani do której dzwonilam w dniu 28.04.2018 r była bardzo nieprzyjemna... Joanna
Super (1) Wiele lat jeżdżę. Nie spotkałam się tym co tutaj sie pisze mam wrażenie że to... Bernadetta Tragedia (1) W dniu dzisiejszym zamówiłam taksówkę z wyprzedzeniem godzinnym. 15 minut... Ania Czy to kombi?? (1) Korzystam z uslug tej korporacji od lat.Zawsze bylem zadowolny.Ale jesli... Grzegorz Uczciwe (1) Tanio szybko sprawnie polecam wszystkim Piotr Najlepsza korporacja w gdansku (1) Super jeżdżę od 10 lat i rewelacja naprawdę:) Piotr zdecydowanie odradzam (1) w zasadzie poza ceną jeden wielki dramat. ciężko się dodzwonić, fatalnie... Krzysiek Skandal! (7) Jeżdżę z Komfortem juz długo i nigdy nie narzekałam ani za jakość obsługi... Bardzo stały klient z Gda Dyspozytor do wymiany (2) Zdarza mi się korzystać z usług tej korporacji wyłącznie w sytuacjach... Em Brak terminala (1) Jestem stałą klientką. Ostatnio miała miejsce przykra sytuacja. Wyraźnie... Emilia A JA POLECAM :-) (1) zloty mercedes numer kierowcy 10 przemily pan,pomogl tez z dzwiganiem torby... Bernadeta Maskra (1) Nr boczny25 ludzie mamy 21 wiek a w taxi napalone ze się żygać chce!!!... Magda Moj pierwszy raz z Komfort Taxi Gdansk (1) Jechalam z moja przyjaciółka na lotnisko (18.pazdziernik)... Pan kierowca... Dolores nie mam samochodu i wybieram taxi Komfort (1) Chcę się podzielić MOIM doświadczeniem z Taxi Komfort w Gdańsku - jeżdżę już... komfortowo zadowolona Kontakt z osobą odpowiedzialną za prace pań dyspozytorek ? (1) Czy ktoś może podać numer do kierownika lub osoby odpowiedzialnej za ten... D czy ktos napisze (1) Czy ktos napisze ile mozna zarobic jezdzac w komforcie na 12 godz w dzien Adrian Bardzo nieuprzejmy kierowca szarego ford galaxy nr 51 (1) Właśnie korzystałam z usług Państwa firmy - szary ford galaxy nr 51. Wracałam... Była stała klientka Nie polecam (1) Byliśmy na wakacjach w Gdańsku. Podróżowałam ze znajomymi ze Szwecji i... Anna Jär