nie polecam (3) Wczoraj wracałem z Sopotu do Gdyni,normalnie płacę ok30 zł, a tu... marioo Gratulacje dla Komfort Taxi!!! (2) Wspaniałych macie kierowców, aż strach korzystać z usług takich kierowców.... Ireneusz Super obsługa (1) Witam chciałam pochwalić kierowcę z numerem 05 bardzo miły, inteligentny i... Mira
pan nr 10 (1) bardzo sympatyczny pan i w dodatku przystojny bardzo pragnę podziękować za... ewa Kierowca - opinia (2) Jeżeli któryś z Państwa czuję się oszukany prosze informować o tym prezesa... Kierowca Podziękowania dla Komfort Taxi (2) Chciałbym tą drogą gorąco podziękować ekipie Komfort taxi za zaangażowanie i... R.G. Bardzo nie polecam (2) Czekaliśmy 15 minut na zimnie, owszem, byliśmy rozeźleni bo okazało się, że... Ola Super! (1) Fantastyczna obsługa, bardzo życzliwi kierowcy, szybko, niedrogo. Korporacja... Magda chamska pani dyspozytorka (3) dzisiaj o 2.38 rano dzwoniłam po taksówkę, która miała być DO 5 MINUT. jednak... agnieszka agresywny kierowca (3) Dzisiaj byłem świadkiem wyjątkowo niegrzecznego i agresywnego zachowania... kierowca samochodu stojacego za TRUPY (2) ZAMÓWILIŚMY ZE ZNAJOMYMI BUSA, PRZYJECHAŁO COŚ CO PRZYPOMINAŁO SAMOCHÓD, W... A Podejrzany taksówkarz (9) Jechałem zamówioną w Komforcie taksówką w nocy z 03 na 04 kwietnia br.... Jarek BRAĆ PARAGONY!!!!!!!!!!!!!!!! (1) Na paragonie jest napisane czarno na białym ile rabatu udzielił kierowca i na... kierowca Polecam kierowce 48 miły sympatyczny i bardzo fajny samochód (1) bardzo miły kierowca informujący mnie z mężem ze nastąpi zmiana taryf w... Mariola POLECAM !! SZYBKO I TANIO !! (6) Polecam taksówkarza dość młodego numer na kogucie 121 bardzo miły... Angelika Jest OK :) (5) lubię z nimi jeździć bo: -mają sprawne auta -mają czyste auta -mają miłą... graszynka JAK NAJBARDZIEJ (2) Korzystam z usług tej firmy od paru lat. I NIGDY nie zdarzyło mi się by coś... klientka Kierowca nie znajacy topografia (3) kierowca jadac z wrzecza na chełm jechał przez suchanino i morene a... Karol jest dobrze! (2) często korzystam w godzinach wieczornych, żadnych problemów z oczekiwaniem,... miśka boskiiii (1) Zawsze gdy widze na postoju kierowce w czarnym mercedesie łysy...kiedyś... Magdalena