Srebrny Renault Laguna , Kierowca nr 90 (1) W dniu dzisiejszym 14.06.17, godzina 7:00-7:14(Srebrny Renault Laguna ,... Ten sam co zawsze Tragedia (1) Odradzam wiecznie problemy po 10 latach rezygnuje z tej firmy auta nigdy na... Żenada (1) Zamów taksi 2 godz wcześniej na konkretną godzinę. Dowiedz się że samochodu... Kk
Zawiedziona (1) Od 10 lat jestem stałą klientką teraz to już byłą klientką! Obsługa... Lulu Odpowiedz (1) Nieprawda super firma i super duspozytorzy Klient najlepsze bo (1) najtansze i krotki czas oczekiwania! taniej niz inne takie ;) jaja Chamskie zachowanie przyjmujacych zlecenie (1) Witam z firma jeżdżę bardzo długo jakieś 7 lat ale to co ostatnio... Magda Nie polecam (1) Nie chciał nas zabrać z adresu, był chamski do nas. Owszem, byliśmy pijani... jaa Prostaki (1) Beszczelny kierowca hamska dyspozytorka ....klasa zero dla klasy zero .... Anna zdecydowanie odradzam (1) Kierowca nie chciał zabrać z małym paem w torbie, bez słowa przepraszam czy... Marian Wszystko swietnie! (1) super firma ;-) Bogdan Brak szacunku do klienta (3) Od 6 lat korzystałam z usług Taxi Komfort do dnia 21.12.2014! W sobote o godz... Aneta Najlepsza taxi w Trójmieście. (1) Szybko, tanio, sprawnie. Dawid obsługa (2) Pan Zbigniew notorycznie rozmawia przez telefon i jest strasznie arogancki... pablo uwaga - niebeżpieczeństwo na drodze! (2) Zdarzenie zostało nagrane kamerą samochodową. W dn. 21/03/2016 godz 12.00... Igor NIE POMOGĄ BO PANI NA SŁUCHAWCE NIE WIE GDZIE TO JEST !!! (2) Dnia 2015-10-10 ~3:30 tel pod +48583033222 Odbiera "uprzejma Pani" (UP):... BOREK Polecam (1) Korzystałam już chyba z każdej korporacji przez dłuższy czas. Komfort... Ania Najlepsza Korporacja (2) Za kazdym razem jak zamawiam taxi jest na czas szybko tanio i wygodnie no i... Bartek Ola - opinia (3) Wiele razy zamawiam z tej korporacji, jak trafiam na dziewczyny zawsze jestem... Ola zadowolona (1) polecam bardzo . :) czarna mamba