SZOK ! (3) opiszę jedną sytuacje . Zapomiałam z pracy kluczy a byłam już pod domem... Marta Gratulacje dla dyspozytorek (1) Wiele razy zamawiam z tej korporacji, jak trafiam na dziewczyny zawsze jestem... Ola Panie Górą (1) Zamawiałem taxi w sylwestra, dodzwoniłem się od razu, bez problemu była... Magda
Brak szacunku do klinta (5) Zamówiłam taksówkę około godz. 8 rano w dość skomunikowane miejsce.... MR wigilia 2014 (1) Polecam w wigilie okolo 21:50 zamówilem taxi,przyjechała taxi po 7... gutek Naganna obsługa ze strony dyspozytorki (1) Dzisiaj o godz. 20.07 zamówiłem taksówkę miała być za kwadrans po pół... Mariusz nie polecam!!! (3) Wsiadlam wieczorem do taksówki z tejże korporacji i nie polecam.... na dzień... eMaa Polecam (1) Usługi godne polecenia monika NIE POLECAM! (1) Zdecydowanie nie polecam! mysza Świetna korporacja, polecam :) (1) Jestem turystą i miałem okazję korzystać z usług tej korporacji podczas... Wycieczkowicz z Lubelszczyzny Nr boczny 37 (1) Wczoraj w nocy miałem wątpliwą przyjemność skorzystać z tej firmy, fakt... Mariusz Chamski taksówkarz (8) Wczoraj podwożąc mojego chłopaka w okolicę Starówki zatrzymałam się przy... Oburzona Dramat! Mialam czekac 20min a taksowka przyjechala po 45min (3) Dnia 21.10.2013 zadzwonilam po taksowke i czas oczekiwania wynosil 20 min. po... Kasia super (1) obsluga duza wiedza o ulicach miasta bardzo mily i grzeczny byl na umowiona... Maria Dramat ta korporacja (2) Z 3 tygodnie temu wracałam z sopotu spod Granda do gdyni na karwiny I.... Zołi super!!! (3) polecam kierowce z nr na kogucie 184 :) miły,sympatyczny i uczciwy aż chce... Ania Polecam! (3) Polecam! pomorzanka Proszę o poprawę (1) Jestem stałą klientką tej korporacji. Niestety jakość usług drastycznie... Magda super!!!!! (3) Pan o nr bocznym 126 jest cudowny!tylko się zakochac Panie Karolu:-)baaaajka piekna Unikaj Komfort Taxi! (2) Byłem kimś na kształt ich stałego klienta. Mało kiedy byli w stanie podstawić... Marcin